Çarptığı otomobili bırakıp kaçtı

Çarptığı otomobili bırakıp kaçtı

BÖYLESİ SORUMSUZ SÜRÜCÜLERE KİM DUR DİYECEK?

BÖYLESİ SORUMSUZ SÜRÜCÜLERE KİM DUR DİYECEK?

Çarptığı otomobili bırakıp kaçtı

Geçtiğimiz hafta sabaha karşı Kırıkkale Mezarlığı bölgesinde biri ağır 3 kişinin yaralandığı trafik kazası ve sonrasındaki gelişmeler ?Bu kadarına da pes? dedirtti. Kayseri´den Ankara´ya giden bir otobüsün önünde giden otomobile çarptıktan sonra durmayarak yoluna devam ettiği ileri sürüldü.

KAZADA BİRİ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

Kaza geçtiğimiz hafta sonu sabaha karşı Kayseri´den Ankara istikametine giden Kayseri´deki bir firmaya ait yolcu otobüsü aynı istikamette giden M. B. Yiğit´in kullandığı 35 VR 330 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şirretiyle şarampole yuvarlanan lüks otomobil hurdaya dönerken otomobil sürücüsü Bilal Y. ile otomobilde bulunan Necmettin U ile ve Mehmet T. Yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken kazaya karışan otobüsün durmayarak yoluna devam ettiği ileri sürüldü.

KAZAYA KARIŞAN OTOBÜS TESPİT EDİLDİ

Biri ağır 3 kişinin yaralandığı korkunç kaza sonrasında durmayarak yoluna devam ettiği ileri sürülen otobüs bazı görgü tanıkları ve yapılan araştırma sonucunda belirlendi. İddiaya göre otobüs yetkilileri kazazede aileye gelerek anlaşma teklifinde bulundu. Kazada ağır yaralanan Necmettin U. Teklifi kabul etmeyerek yasal işlem yapılmasını istemesi üzerine firma yetkilileri buradan ayrıldı. Otobüsün kaza yerinde durmadan devam ettiğine tanık olan bir kişinin otobüs sürücüsü ve diğer personellerle kendi aralarında konuşurken otomobile çarparak şarampole attık şeklinde ifadeler kullandıklarını ifade ettiği öğrenildi.   

SORUMSUZ SÜRÜCÜLERE KİM DUR DİYECEK?

Özellikle son günlerde sıkça haberlere konu olan ve kamuoyunun ibretle izlediği gelişmelere benzer bu olayda içinde onlarca yolcusu bulunan bir otobüsün kazaya karıştıktan sonra durmadan yoluna devam etmesinin hiçbir izahı olmadığı gibi böylesi sorumsuz sürücülere karşı nasıl bir önlem alınacağı tartışma konusu. Kayseri-Ankara Karayolu Kırıkkale Mezarlığı bölgesindeki kazada sürücünün durmayarak yoluna devam etmesiyle ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama