Carmine Hotel´den şampiyonluk primi

Carmine Hotel´den şampiyonluk primi

HER ZAMAN YANINDAYIZ...

Carmine Hotel´den şampiyonluk primi

Carmine Hotel Bölgesel amatör Lig 6´ncı grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Metal Kırıkkalespor´a kahvaltı verdi. Kahvaltıda bir açıklama yapan Carmine Hotel Genel Müdürü Ayşe Şahin, Türk Metal Kırıkkalespor´un şampiyon olması durumunda 5 bin TL prim vereceklerini açıkladı.

HEP YANINDAYIZ

Carmine Hotel, Bölgesel amatör Ligin şampiyonluğa en büyük yakın ekibi olan Türk Metal Kırıkalespor´a kahvaltı verdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının yanında futbolcuların şampiyonluk için sonuna kadar savaşacaklarını söylediği kahvaltıya Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, Carmine Hotel Genel Müdürü Ayşe Şahin, Türk Metal Kırıkkalesopor Genel Kaptanı Tolga Kılıç, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN

Türk Metal Kırıkkalespor´un her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği vereceklerini söyleyen Carmine Hotel Genel Müdürü Ayşe Şahin, ilimizin tanıtımında spor en büyük faktörün spor olduğunu ve TM Kırıkkalespor´un bu yıl şampiyon olarak, ilimizi en iyi şekilde tüm Türkiye´ye tanıtımını yapacağına inandığını ifade etti. TM Kırıkkalespor´un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve yakından takip ettiğini söyleyen Şahin, geçtiğimiz hafta Kırşehir deplasmanından alınan üç puanın altın değerinde olduğunu belirtti.

ŞAHİN, PRİMİ AÇIKLADI

TM Kırıkkalespor´un bu sezon şampiyonluğu tüm Kırıkkale´nin inandığını da söyleyen Şahin, TM Kırıkkalespor´un şampiyon olması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve şampiyon olduklarında ise pirim vereceklerini söyledi. Primin miktarını da açıklayan Şahin, TM Kırıkkalespor´un şampiyon olması halinde 5 bin TL prim vereceklerini ve primin yanı sıra gerekli destekleri vereceklerinin altını çizdi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

TM Kırıkkalespor´un hak ettiği yerlere geleceğini ve bunun için de her zaman TM Kırıkkalespor´un yanında olduklarını söyleyen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyen takımın TM Kırıkkalespor olacağından emin olduğunu ifade etti. Tüm Kırıkkalesporlu ve Kırıkkalelileri stada gelerek takıma destek vermesi gerektiğini söyleyen Öcal, taraftarlara da teşekkür etti. Kırşehir deplasmanından alınan üç puan hakkında da açıklama yapan Öcal, ?Altın değerinde üç puan aldık, bundan sonrası şampiyonluk? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ