Cantürk ailesinin acı kaybı

Cantürk ailesinin acı kaybı

HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜYDÜ

Cantürk ailesinin acı kaybı

Kırıkkale´nin tanınmış esnaflarından Haydar Cantürk geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Hazır giyim sektöründe Kırıkkale´nin ilk imalat firmasının sahibi Cantürk´ün cenazesi dün Nokta Camiinde kılınan namazın ardından Yeni Mahalle Mezarlığına defnedildi.

HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜYDÜ

Kırıkkale´de hazır giyim sektöründe yıllardır hizmet veren Cantürk, babasından devraldığı bayrağı gururla taşıyan eski Rekor Mağazası, Can Konfeksiyon gibi mağazaların sahibi olan Haydar Cantürk önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kırıkkale´nin ilk çocuk tekstil fabrikası olan Milan Bebe firmasının sahibi olan Cantürk´ün cenazesi dün Nokta Camiinde kılınan öğle namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

KIRIKKALE TİCARETİNİN ÖNEMLİ İSMİYDİ

Kırıkkale´de hazır giyim sektörünün en eski temsilcilerinden olan Haydar Cantürk´ün Nokta Camiindeki cenaze namazına ailesi, çocukları başta olmak üzere iş adamları, esnaflar ile siyasi parti temsilcileri. Sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Ankara´dan çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. Evli ve 3 çocuk babası Haydar Cantürk Kırıkkale´nin en eski esnafı olarak tanınıyordu. Sevilen bir kişi olan Cantürk ailesine Pusula Gazetesi olarak başsağlığı diliyoruz.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama