Cansız?a hüzünlü veda

Cansız?a hüzünlü veda

Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kırıkkaleli hemşerimiz Bursa Yenişehir Havaalanı Emniyet Müdürü 43 yaşındaki Ömer Cansız?ın cenazesi dün Çarşı Camindeki ikindi namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi.

25 YILLIK POLİS
Bursa Emniyet Müdürlüğü`nün Yenişehir Havaalanı Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve 25 yıllık polis olan üçüncü sınıf emniyet müdürü evli ve iki çocuk babası Ömer Cansız, evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Ömer Cansız, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ömer Cansız, yapılan tüm müdahalelere rağmen sıralarında yaşamını yitirdi.

CENAZESİ DEFNEDİLDİ
Yüksekokul mezunu olan Ömer Cansız, Bursa Emniyet Müdürlüğü`nde çeşitli birimlerde görev yaptı. Cansız, bir yıl önce Yenişehir Havaalanı Koruma Şube Müdürü olarak atanmıştı. Meslektaşları tarafından çok sevilen Ömer Cansız`ın cenazesi Çarşı Camisinde kılınan namazın ardından Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi. Cenazeye ailesi yakınları ile birlikte Vali Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve meslektaşları katıldı.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü