CANSIZ AMA CAN VERİYOR

CANSIZ AMA CAN VERİYOR

Kızılay Kan Merkezi Kırıkkale Şubesi ilginç bir ilke imza attı. Daha önce Kırıkkale?de görülmemiş balondan maskotu kurum adına sokağın girişine koyan Kızılay, kan vermek isteyenlerin ilgisini çekmeye çalışıyor. Balondan olan maskot daha çok çocukların ilg

AİLELERİN DE KAN VERMESİNİ SAĞLIYOR
Hüseyin Kahya Mahallesi Turgut Reis Caddesi Deniz Bank yanında bulunan balon adeta çocukların maskotu oldu. Kırıkkale halkının ilgisini Kan Merkezi?ne çekmek için çeşitli etkinliklerde bulunan Kızılay Kan Merkezi yetkilileri, şimdi de balon ile dikkatleri üzerlerine çekiyor. Kan Merkezi Doktoru Yeter Kaplan, ?Bu maskotu Ankara Kızılay merkezi düşündü ve bize gönderdi. En çok çocukların ilgisini çekiyor. Ailelerin de kan vermesini sağlıyor? dedi.
 
KIRIKKALE?NİN MASKOTU
Kaplan, ?Halkımız için güzel bir hizmet. Kan alımına büyük katkısı var. Maskotumuzun çapı büyük, vazifesi de büyük. Kırıkkale?nin adeta maskotu oldu. Cansız ama can veriyor resmen. Gelecek nesil için, zaten en güzel davranışlar küçük yaşlarda elde edilir. Kan vermeyi öğrenmeleri de küçük yaşlarda başlıyor. Yoksa ileriki zamanlarda kan vermenin önemini anlatsak da çok az uygulama gerçekleşiyor. Gelecek neslimizi yetiştirebilirsek böyle bilinçli, kan vermede bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. İnşallah bizim için de miniklerimiz için de hayırlı olur? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ