Canöz, İl Genel Adayı

Canöz, İl Genel Adayı

"BİR ÜLKÜCÜ İÇİN BAYRAK ASAN NEFER OLMAKLA YÖNETİCİ OLMAK ARASINDA BİR FARK YOKTUR"

Canöz, İl Genel Adayı

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin gözde partisi MHP´de önemli isimler Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için birer birer adaylıklarını açıklıyor. Uzun süredir partinin çeşitli kademelerinde görev alan, son olarak da Merkez İlçe Başkanlığı ve İl İkinci Başkanlığı yapan İlyas Canöz, İl Genel Meclisi Adaylığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

PARTİNİN ÇEŞİTLİ KADEMELERİNDE GÖREV ALDI

Beyefendi ve çalışkan kişiliğiyle tanınan İlyas Canöz, MKE Kırıkkale Silah Fabrikasında işçi olarak çalışıyor. Çalıştığı işyerinde sevilen ve çeşitli konularda öncülük yapan Canöz, özellikle MPT-76 Piyade Tüfeğinin MKE Kırıkkale Silah Fabrikasında üretilmesi için yoğun çaba gösteren grupların başını çekti. Bu amaçla oluşturulan çeşitli heyetlerin öncülüğünü de yapan İlyas Canöz evli ve 2 çocuk babası.

BİR ÜLKÜCÜ İÇİN BAYRAK ASAN NEFER OLMAKLA YÖNETİCİ OLMAK ARASINDA BİR FARK YOKTUR

Milliyetçi Harekete hizmet etmenin büyük bir gurur vesilesi olduğunu kaydeden MHP İl Genel Meclisi Aday Adayı İlyas Canöz, ?Bugüne kadar partim tarafından verilen tüm görevleri gücüm yettiğince yapmaya, daha doğrusu sırtlanmaya çalıştım. Zira bir Ülkücü için Milliyetçi Hareket Partisinin bayrak asan neferi olmakla en üst kademelerinde yönetici olmak arasında bir fark yoktur. Zaten bizler de yeri geldiğinde bu görevlerin tamamını yaparak davamıza hizmet etme yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.?

HER GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ

?31 Mart 2019´da gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Vatanını hiçbir karşılık beklemeden seven bir davanın neferleri olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey´in talimatları doğrultusunda verilen tüm görevleri yeniden yerine getirmeye hazırız.?

PARTİME FARKLI BİR KULVARDA DAHA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

?İl Başkanımız Erdal Baloğlu ile uzun sürededir devam eden teşkilat içi görev birlikteliğinde yeni bir aşama kaydetmek ve partime farklı bir kulvarda hizmet etmek üzere İl Genel Meclisine aday adaylık başvurumu yaptım. Gerek belediye başkan aday ve aday adaylarımıza, gerekse il genel ve belediye meclisi aday adaylarımıza başarılar dilerim. Hepimizin de derdi bir; önce vatan, millet ve devlet, sonra da partimiz. Allah bu yola çıkan tüm gönüldaşlarımın yardımcısı olsun? diye konuştu.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu