Canlı bomba söylentileri tedirgin ediyor

Canlı bomba söylentileri tedirgin ediyor

HERHANGİ BİR ŞÜPHELİ DURUM OLMADI

Canlı bomba söylentileri tedirgin ediyor

Kırıkkale´de faaliyet gösteren alışveriş merkezleri son yaşanılan terör olayları ile birlikte güvenlik önlemlerini artırdı. Kırıkkale´de kulaktan kulağa dolaşan, ?canlı bomba yakalandı? söylentileri halkı tedirgin ediyor.

HERHANGİ BİR ŞÜPHELİ DURUM OLMADI

Artan terör olayları, güvenlik güçlerine yapılan hain saldırılar ve yeni bombalı saldırıların olacağı uyarıları Kırıkkale´de birçok söylentiye neden oluyor. Kırıkkale´de canlı bomba arandığı ve yakalandığı yönündeki söylentiler halkı tedirgin ediyor. Emniyet Müdürlüğü bugüne kadar herhangi bir canlı bomba ihbarının ve şüpheli bir durumun yaşanmadığı yönünde bilgi verdi. Ancak güvenlik önlemlerinin de arttığı aşikâr.

AVM´LERDE SIKI TEDBİR

Teröristlerin özellikle kalabalık alanları hedef alacağı yönündeki uyarılar nedeniyle de Kırıkkale´de yer alan AVM´lerde güvenlik önlemleri iki katına çıkarıldı. AVM otopark girişlerinde araçlar sıkı bir aramadan geçiyor. Yaya girişlerinde ise tüm vatandaşların üzeri x-ray cihazı haricinde aranıyor.

AK PARTİ´DE TEDBİRLER ARTIRILDI

Benzer bir uygulama da AK Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı. Milletvekillerinin basın toplantısı ve halk günü öncesinde parti binasına gelenlerin üzeri detaylı bir şekilde arandı. Edinilen bilgiye göre il binasını korumakla görevli polislerin olaylar durgunlaşana kadar olağanüstü güvenlik tedbirlerini uygulayacağı öğrenildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ