Çankırı Valisi ve Heyetine Huzurköy Projesi Tanıtıldı.

Çankırı Valisi ve Heyetine Huzurköy Projesi Tanıtıldı.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve ilgili kurum amirleri tarafından , Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ve Heyetine Huzurköy Rehabilitasyon Merkezi'ni tanıtarak, merkezde yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.

YENİDEN HAYATA TUTUNUYORLAR

Kırıkkale'de uyuşturucu madde bağımlısı bireylerin tedavi edilerek yeniden hayata tutunması amacıyla Valiliğimiz tarafından kurulan Huzur Köy Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni mesleki atölyeler faaliyete geçirildi. Çevre illerden de bu merkezde tedavi sürecine giren bireyler, 6 ay boyunca aldıkları mesleki eğitimlerin yanı sıra sosyal ve spor aktiviteleri de yaparak yeniden hayata tutunuyor.

VALİ AYAZ’A SUNUM YAPILDI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, makamında kendisini ziyaret eden Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ile yaptığı görüşmenin ardından Huzur Köy'de yapılan faaliyetleri yerinde inceledi. Rehabilitasyon Merkezinin incelenmesi öncesinde Vali Ayaz ve heyetine, madde bağımlısı bireylerin tedavi edildiği merkezle ilgili sunum yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş tarafından yapılan sunumda; tesiste yer alan meyve bahçesi, çini, motor, sanat, mesleki iş atölyeleri, sosyal aktiviteler ve spor alanlarıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

USTA ÖĞRETİCİLER TARAFINDAN MESLEKİ EĞİTİM VERİLİYOR

Vali Tekbıyıkoğlu, bireylerin rehabilitasyon süreci içerisinde gördükleri Psikososyal tedavilerinin yanı sıra usta öğreticiler tarafından da mesleki eğitimlerin verildiğini belirtti.

Vali Tekbıyıkoğlu, tesisten faydalanan bireylerin rehabilitasyon süreci içerisinde, psiko-sosyal tedavilerinin yanında ilgili meslek eğitmenleri tarafından verilecek eğitimler ile yeterli mesleki bilgi ve beceri kazanmaları sağlanarak istihdam edilebilirlikleri artırılacağına değindi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız