Canımızla, kanımızla bu milletin hizmetindeyiz

Canımızla, kanımızla bu milletin hizmetindeyiz

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE BAZI PARTİLİLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE BAZI PARTİLİLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Canımızla, kanımızla bu milletin hizmetindeyiz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kan bağışı kampanyası başlattı ve herkesi kan vermeye davet etti. İl Başkanı Nuh Dağdelen kan vererek bağışın önemini anlattı. İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Biz kanımızla, canımızla bu toplumun hizmetindeyiz? dedi.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı anlamlı bir çalışma ve kampanyaya imza atıyor. Parti tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kızılay Kan Merkezi´ne giden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri hem tansiyon ölçtürdü ve hem de kan bağışında bulundu. İl Başkanı Nuh Dağdelen parti olarak kan bağışı kampanyası başlattıklarını söyleyerek, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın diyoruz ve kan ver, hayat kurtar sloganıyla hareket ediyoruz? dedi.

KANIMIZLA, CANIMIZLA MİLLETİN HİZMETİNDEYİZ

Düzenledikleri bağış kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Kırıkkale´deki kan stoklarının hiçbir zaman eksilmesini istemeyiz. Acil ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, yurttaşlarımıza buradan kan tedariki sağlanmakta, sağ olsun burada doktorumuz bizimle ilgilendi. Partili arkadaşlarımızda önemli bir miktarda kan bağışında bulundular. Biz sadece şunu ifade etmek istiyoruz, kanımızla, canımızla toplumun hizmetindeyiz ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Kan vermekten kimse korkmasın, kan vermek çok sağlıklı bir şey, vücut hücrelerinin yenilenmesi açısından, insanın kendisini iyi hissetmesi açısından önemli. Bunun yanı sıra ihtiyaç halinde kanın bulunmaması çok zor bir şey, hasta yakını açısını yakını açısından çok zor. Kızılay kan bankasında kanın bulunması, bu gibi durumlar için çok büyük bir nimet" dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı