`CANIM OKULUM`

`CANIM OKULUM`

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Çok Programlı öğrencilerine Favori Kuyumculuk firmasının başlatmış olduğu `Canım Okulum` kampanyası kapsamında fonksiyonlu bir adet fotokopi makinesi hediye edildi.

BİR ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ

İstanbul merkezli Favori Kuyumculuk adındaki bir firmanın bir paylaşım sitesi (facebook) aracılığı ile başlatmış olduğu `Canım Okulum` kampanyasıyla okullara çeşitli eğitim desteği yapılmakta. Balışeyh Çok Programlı Lisenin öğretmen ve öğrencileri, site üzerinden katılmış oldukları kampanya ile okullarına bir adet fotokopi makinesi kazandırdılar.

 

ÇOK SAYIDA ÜYE KAZANACAK

Favori Canım Okulum kampanyasıyla Çok Programlı Lisenin Bilişim Teknolojileri alan şefi Fatma Örs, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Murat Ünsal ve Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerinin paylaşım sitesine çok sayıda üye kazandırarak paylaşım sitesindeki okulları için belirlemiş oldukları fotokopi makinesini seçip, bunu arkadaş ve tanıdıklar aracılığı ile de desteklenmesini istediklerini ifade ettiler. Paylaşım sitesindeki okul isminin belirli sayıya ulaşması durumunda ise öğrenciler okullarına bir adet fotokopi makinesi kazandırmış oldular.

 

FAVORİ KUYUMCULUK

Favori Kuyumculuk firmasından bir görevli fotokopi makinesini okula kadar getirerek okul idaresine teslim etti. Öğrenciler, fotokopi makinesine kavuştuklarından dolayı çok sevindiler ve teşekkür ederiz pankartı açtılar. Okul Müdürü Yusuf Somunoğlu eğitime vermiş oldukları katkıdan dolayı firma yetkilisine teşekkür etti. Favori Kuyumculuk temsilcisi de kampanyaya verilmiş olan destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, eğitim adına bu tür kampanya ve diğer çeşitli desteklerin devam edeceğini belirtti.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti