Can, Delice'yi gezdi

Can, Delice

CAN`DAN DELİCE ÇIKARMASI

Can, Delice'yi gezdi

Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, Delice ve köylerini tek tek gezerek, köylülerle sohbet edip dertlerini dinledi.

HİZMETLER ARTACAK

Delice'nin bütün köylerini gezen ve köylülerle sohbet eden Can, 7'den 70'e herkesle sohbet edip dertlerini dinledi. Can'ın samimi ve sıcak davranışı köylülerin büyük takdirini topladı ve 7'den 70'e herkesin sevgisini kazandı. Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatan Can, 7 Haziran seçimleriyle bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi ve istikrarın sürmesi için 7 Haziran seçimlerinde milletvekili meclise gitmeleri halinde bu hizmetlerin daha da artacağını ve bunun semeresini köyler başta olmak üzere herkesin alacağını söyledi.

DELİCE'DE SULU TARIM YAPILABİLECEK

Can Delice ve havalisinin sulu tarım yapabileceklerinin müjdesini vererek, Bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesinin programa alındı. Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 60 km'lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice ve havalisi sulu tarım yapabilecek. Projesi hazır, ödenek çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak” dedi. Can ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının belirtti. Vatandaşların en büyük sorunu olan sulama ile ilgili verdiği bilgiler vatandaşlarca alkışlandı ve beğeni topladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız