CAN?DAN ESNAFA TEŞEKKÜR

CAN?DAN ESNAFA TEŞEKKÜR

2 Haziran genel seçimlerde milletvekili olarak seçilen AK Parti Milletvekili Ramazan Can, esnafı gezerek, teşekkür etti. Güzel bir seçim olduğunu belirten Milletvekili Ramazan Can, vatandaşlarla sohbet ederek, ?hizmet sözü? verdi.

DESTEĞE DESTEK VERECEĞİZ
Kırıkkale?de AK Parti?nin almış olduğu yüzde 60 oyun üzerindeki oyun kendilerini mutlu ettiklerini belirten Milletvekili Ramazan Can, seçim sürecinin huzurlu geçtiğini söyledi. Tüm siyasi partililere de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Can, seçim süresi öncesinde vermiş oldukları sözlerin yerine geleceğini söyledi. Can ?Seçimden önce esnaflarımızın yanlarına gelip onlardan destek istemiştik. Onların vermiş oldukları destekler bizi mutlu etti. Seçim öncesinde verdiğimiz bütün sözler yerine gelecek. Daha güzel bir Kırıkkale için elimizden geleni yapacağız? dedi.
 
ŞİMDİ SÖZÜNÜZÜ DİNLEYECEĞİZ
AK Parti Milletvekili Ramazan Can ?Milletvekili seçildikten sonra da vatandaşımızın yanındayız. Önemli olan seçimden önce değil, seçimden sonra gelip vatandaşı dinlemek? diye konuştu. Zafer Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek gezen Milletvekili Can, vatandaşlarla sohbet etti. Halkın ilgisi ile karşılanan ve tebrikleri de kabul eden Can, herkese teşekkür edip isteklerin yerine geleceğine ve sorunların biteceğini dikkat çekti.  
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız