ÇANAKKALE MOBİL MÜZESİ KIRIKKALE’YE GELİYOR

ÇANAKKALE MOBİL MÜZESİ KIRIKKALE’YE GELİYOR

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi 3 Şubat 2021 Çarşamba günü, gün boyunca Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında olacak.

Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı, “Çanakkale, bir milletin doğduğu yer. Bir milletin vatanı için, geleceği için gözünü bile kırpmadan ölüme gittiği, genç yaşlı demeden omuz omuza savaştığı yer. Arkasına bile bakmadığı yer, tereddüt dahi etmediği yer. Bir milleti, millet yapan, adını tarihe destansı bir kahramanlık ve cesaret örneği ile yazdıran yer. Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir”

Çanakkale Ruhunun taşındığı, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi 3 Şubat 2021 Çarşamba günü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında ziyaretçilerini ağırlayacak. Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan, “Bakanlığımız Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Milli Şuurun ve Tarihi alanın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasına büyük katkı saylayacağı düşünülen ve Türkiye genelinde uygulanan “Çanakkale muharebeleri mobil müze projesi” 03 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında sergilenecek” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ