Çanakkale ruhunu yerinde gördüler

Çanakkale ruhunu yerinde gördüler

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Çanakkale ruhunu yerinde gördüler

Keskin Kavurgalı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği, 18 Mart Şehitleri Anma günü Çanakkale Zaferi´nin 102´nci yıldönümü nedeniyle Çanakkale´ye gitti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Keskin Kavurgalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği yönetimi, Çanakkale Zaferi´nin 102´nci yıldönümü nedeniyle şehit kanlarıyla destanın yazıldığı toprakları ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette dernek üyeleri, geçmişteki ecdatlarının vatan topraklarını nasıl savunduklarını bir kez daha yerinde görmüş oldu.

MİLLİ MÜCADELENİN ADIDIR

Ziyarette açıklamalarda bulunan dernek başkanı Ahmet Varışlı, ?Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır? dedi.

ALINMASI GEREKEN DERSLERLE DOLU

Başkan Varışlı, ?Kurtuluş Savaşı´nın kazanılmasına zemin hazırlayan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti´nin de temellerinin atıldığı bu şanlı zafer, Türk Milletinin bağımsızlık yolunda fedakârlığının, inancı uğrunda şehadet kararlılığının kanıtıdır. Verdiğimiz 250 bin şehidin ulvi kanlarıyla çizilen tarihimizin en yüce şeref ve gurur tablolarından birisi olan Çanakkale Zaferi, alınması gereken derslerle doludur? ifadesinde bulundu.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok