Çanakkale meşalesi sönmeyecek

Çanakkale meşalesi sönmeyecek

ÇANAKKALE´DE MİLLETİMİZİN NAMUSUNU KORUDULAR

Çanakkale meşalesi sönmeyecek

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ´18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 101. Yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Makro AVM içerisinde düzenlenen etkinlikte canlı heykel, tiyatro gösterileri geceye renk kattı. Hareketsiz şekilde durarak, Çanakkale Askeri´nin canlandırılması büyük beğeni topladı.

TAM NOT ALDI

Ticaret ve Sanayi Odası, ´18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 101. Yıl dönümü´ nedeniyle farklı bir organizasyona imza attı. Makro AVM sinema salonunda düzenlenen etkinlikte tiyatro, canlı heykel ve Kültür Bakanlığı Ses Sanatçılarının gösterileri yer aldı. ?Sahibini Arayan Mektup´ adı altında sunulan tiyatro gösterisi izleyenlerinden tam not aldı.

EN ACI VE KANLI ZAFERİDİR

Etkinlikte konuşma yapan TSO Başkanı Ekrem Gök, ?Çanakkale Zaferi, dünya siyasetinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin gidişatı üzerinde Türk Milleti, belirleyici bir rol olmuştur. Çanakkale tarihimizin en acı ve kanlı zaferidir. Türk askeri Millet olma bilinciyle bir amaç; tek sonuç ruhuyla savaşmışlardır. Amaç milletimizi hür, vatanımızı geçilmez kılmaktır? dedi.

250 BİN VATAN EVLADI ŞEHİT OLDU

Gök, ?Bu amaçla her Mehmetçik vatanımızı aydınlık yarınlara taşımakta aktif rol üstlenmiş ve şanlı sonuçla dünya tarihinde yerlerini almışlardır. Kurtuluş Savaşı, bir prestij ve azmin mücadelesidir. Çanakkale Muharebeleri, 1. Dünya Savaşı´nın en önemli ve hassas bölümünü teşkil eder. Çanakkale Savaşı, ordumuzu zaferle taçlandıran Mustafa Kemal gerçeğini ortaya çıkarmış, milletimiz 250 bin evladını bu savaşta şehit vermiştir? ifadesinde bulundu.

MİLLETİMİZİN NAMUSUNU KORUDU

Konuşmasının devamında Gök, ?Her ne sebeple olursa olsun savaş; büyük bir yıkımı, insanlık onurunun ayaklar altına alınmasını ifade eder. Terör denilen lanetle mücadele milletimizin bekası için oldukça elzemdir Maalesef terör şekil değiştirmiş boyut atlamış ve hainliği katlanarak artmıştır.? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ