Çanakkale Destanı bağımsızlığın simgesi

Çanakkale Destanı bağımsızlığın simgesi

ÇANAKKALE DESTANI, TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILDI

Çanakkale Destanı bağımsızlığın simgesi

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, bağımsızlık uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Çanakkale kahramanlarının sonsuza kadar unutulmadığını söyledi.

KAHRAMANLIK DESTANI

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Boyabatlı açıklamasında, ?Her yıl 18 Mart´ta kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna, canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferi halkımızın bütün varlığıyla özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin sembolüdür.  Türk milleti bu zaferle dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını vermiştir.?

TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILDI

?Dünyanın bir felaket ve başarısızlık olarak gördüğü bu savaş, Türk Milleti adına Çanakkale Zaferi olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Devletimizin ve milletimizin geçirdiği bu sıkıntılı günlerde Birlik beraberlik ve bütünlük içinde verilen bu mücadeleyi, millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmalıyız. Çanakkale zaferinin 102. Yıldönümünde, milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ