Çanakkale bir destandır

Çanakkale bir destandır

ÇANAKKALE, DÜNYA TARİHİNE MESAJDIR

Çanakkale bir destandır

Balışeyh Belediyesi ve Kaymakamlığı Çanakkale Zaferi´nin 101´nci Yıldönümü´nde bir tören düzenledi.

AİLELERE ŞEHİTLERİN RESMİ

Törende ilk olarak Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından günün anlam ve önemimi belirten konuşmalar yapıldı. Hemen ardından Şehitlik abidesine geçilerek, burada şehit olanların ailelere, şehitlerin resmi takdim edildi.  Hemen ardından Balışeyh Kültür Salonuna geçilerek, burada program devam edildi. Programda yaşanan duygular görülmeye değerdi. Şehit yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamadı. Allah bir daha böyle bir acı gösterilmesin diye dualar edildi.   

RAHMETLE ANIYORUM

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Dünya tarihinde eşine az rastlanır kahramanlık mücadelelerinden olan Çanakkale Zaferi´nin 101´inci yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşarken kutsal Vatan toprağı için canlarını fedan eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Çanakkale Zaferi Türk Milletinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu eşsiz bir destandır. ?diye konuştu.

DÜNYA TARİHİNE MESAJ

Başkan Dedelioğlu, ?18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale Geçilmez diye yazılan bu destanla 783 bin kilometre kare vatan toprağı içinde kardeşliğin ve ulus olma bilincinin de tohumları atılmıştır. Dünya tarihini ve masa başında yapılan hesapları değiştiren bu zafer aynı zamanda milli mücadelenin de ilk kıvılcımı olmuştur." dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ