Can sorunları dinledi

Can sorunları dinledi

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale'ye gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Can, il binasında vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

ÖZEL GÖRÜŞMELER YAPTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil kapsamında Kırıkkale’ye gelerek il binasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Ramazan Can, birer birer özel görüşmeler yaptı. Sorunlara anında çözüm arayan milletvekili Can, gerekli mercileri arayarak vatandaşların sorunlarının giderilmesi için talimatlar verdi.

 

 



m.turan
14.07.2014 08:57:59
sayın can mehmet demirin yanında boştan yere yer almasaydı gelecek dönem yine vekildi ama kendi eliyle resmen siyasi hayatını bitirdi.daha önce mehmet demirin görevden alınacağını söylemiştim,beşir beyle taklaşmanın bir bedeli var tabiki,şimdi bundan sonra ramazan canın işi zor

ş.kayaş
15.07.2014 08:41:58
sayın m turan bey senin kim olduğunu çok iyi biliyorum ama sana şunu sormak istiyorum,sayın demir ak partiyi kırıkkalede şaha kaldırmadımı,girdiği seçimlerde hep tavan yapmadımı başbakandan çok oy almadımı,nedir bu hasımsızlığınız anlamak mümkün değil sayın ramazan can da omurgalı durmuş sayın demirin yanında sonuna kadar yer almış bundan sonrada ak partiye hizmet etmeye devam edecektir bunun kararını ağbiler değil yaptığı hizmetlerin karşılığında halk verecektir diyor saygılar sunuyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız