CAN “PARAYLA İŞ YAPTIĞIMI SÖYLEYİP İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR”

CAN “PARAYLA İŞ YAPTIĞIMI SÖYLEYİP İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kendisiyle ilgili iddialara sert çıktı.

Bu konuda kendisinin de duyumlar aldığını ancak iddiaların bir güruh tarafından üretilerek kamuoyuna servis edilen tamamen iftiraya dayalı iddialar olduğunu belirten Can “Para karşılığı iş yaptığımı söyleyip ispat etmeyen şerefsizdir” dedi.

Bu haftaki konuğumuz AK Parti Milletvekili Ramazan Can Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ ile Murat Karadağ’ın gündeme dair sorularını yanıtlarken “Bizim gibi küçük şehirler de uzun süreli siyasette kalanlardan insanlar, yoruluyor, Kırıkkale benden yoruldu, artık yeni yüzlere ihtiyaç var” dedi.

Ramazan Can ayrıca AK Parti Kurucu il Başkanlığı süreci ve 22. Dönem Milletvekili seçimi ile başlayan vekillik dönemine dair önemli açıklamalarda bulundu. 16 yıldan bu yana TBMM’de Kırıkkale’yi temsil ettiğini belirten Can “Mecliste en çok çalışan vekillerden birisiyim” dedi.

İDDİALAR AHLAKSIZ ÇİRKİN VE MESNETSİZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kendisi ile ilgili iddialara çok sert çıktı. Para karşılığı iş yaptığı yönünde ortaya atılan iddiaların çirkin ve mesnetsiz iddialar olduğunu söyleyen Can “Böyle çirkin iddiaları zaman zaman bende duydum. Bu söylentilerin birileri tarafından üretilerek kamuoyuna servis edildiğini düşünüyorum. Bu konuda mahkemeye intikal etmiş Üç hadise var. Üç kişi bizim adımızı kullanarak böyle bir girişimde bulunmuş Diğer iki kişinin de mahkeme süreci devam ediyor. Olay yargıya intikal ettirildi” dedi. Can Antalya’da bu girişimi yapan kişinin cezaevinde olduğunu söyledi. Ramazan Can “Allah bizi böyle bir şeye tevessül ettirmesin, Milletvekili maaşı ile geçiniyorum. Mütevazi bir yaşantım var, binlerce insana iş aş konusunda yardımcı oldum, olmaya devam ediyorum” dedi.

KIRIKKALE’YE YAPILAN YATIRIMLARIN TÜMÜNDE EMEĞİM VAR

Ramazan Can Kırıkkale’ye yapılan yatırımlar konusunda öncelikle Türkiye’de bir ilk olan Silah Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşunda Keskin Organize Sanayi Bölgesi ile diğer tüm devlet yatırımlarının gelmesinde dönem denem tüm il başkanları belediye başkanları STK başkanları ve Valililerin emeğinin büyük olduğunu söyledi

MKE KURUMU HANTAL YAPISINDAN KURTARILDI

Son olarak Makine Kimya Endüstri Kurumunun yeni yapıya kavuşturulmasıyla hantal yapıdan kurtarıldığını anlatan Can yakın dönemde ise  MKE’nin yeni statüye kavuşturulması ve yeniden silah sanayin göz bebeği konumuna gelmesi için büyük çaba harcadıklarını ve bugünkü yapıya kavuşturulduğunu söyledi. Ancak muhalefetin kirli propaganda yapması yüzünden bin 650 kişinin başka kurumlara gittiğini belirterek şimdi, birçoğunun geri dönmek için çabaladığını belirtti. Kurumun yeni statüye kavuşmasıyla yatırım yapmada hiçbir engel kalmadığını belirten Can bu sayede MKE’nin kısa sürede Türkiye’nin en önemli kurumu olacağını bildirdi. Çalışanların maaşlarında inanılmaz iyileştirmeler yapıldığını ifade eden Ramazan Can MKE Kurumunun önümüzdeki süreçte ülkemizin en gözde kurumlarından birisi olacağını söyledi.

İDMANYURDU BÖLGESİ DEVASA BİR SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Milletvekili Ramazan Can Kırıkkale ile ilgili çok önemli gelişmelerin olduğunu belirtti. Öncelikle MKE Konusunda yapılan düzenleme ile önümüzdeki süreçte önemli oranda istihdam açığı olacağını söyledi. MKE Pirinç Fabrikası içerisine Fişek Fabrikası kurulacağını belirten Can bu alanda ciddi adımların atıldığını ifade etti. Ayrıca ikinci Barut Fabrikası kuruması kararını aldırdık. Tüm bu yatırımları için Valimizle, Belediye Başkanımızla, İl başkanımızla, İl genel Başkanımızla beraber bakanlıklarda kıran kırana mücadele ettik ve sonunda başardık. Yine MKE’ye ait şimdiki Fikret Karabudak Stadyumunun yanındaki araziye devasa bir spor kompleksi yapılacağını anlatan Can Fikret Karabudak Stadyumunun da yıkılarak yerine modern bir stadyum yapılarak o bölgenin büyük bir spor kompleksi olacağını bildirdi. Gençlik merkezi, MKE Müzesi ve diğer tüm yatırımların tüm il yöneticileri ile uyum içinde çalışılması sayesinde gerçekleştirildiğini söyledi. Can ^Spor kompleksi, stadyum ve beraberindeki tesisler sayesinde Makine Kimya Enrdüstri AŞ ile Kırıkkale bütünleşmiş olacak” dedi 

YAKIN ZAMANDA KIRIKKALE GÖÇ ALAN ŞEHİR OLACAK

Ramazan Can ayrıca Kırıkkale’ye devlet yatırımları konusunda da şanslı illerden olduğunu ifade etti. Öncelikle silah sanayinde Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından birisi olan Roketsan’ın burada kurulacak olması Kırıkkale için büyük bir şans, ciddi bir istihdam demek olduğunu belirten Can ayrıca Karacalı köyü arazisinden başlayarak Ulaş köyü arazisinin büyük bölümünü kapsayan alana kurulacak olan Askeri Lojistik tesislerinin temel atma aşamasına gelindiğini ifade etti. Tüm bu yatırımların burada gerçekleşmesinde öncelikle il yöneticileri ve siyasi ayağında kendisinin büyük emeği olduğunu ifade etti. Ramazan Can “Tüm bu yatırımlar sayesinde Kırıkkale gelecekte göç alan şehir olacak” dedi   

KANUN TEKLİFİM FETÖ’NÜN BELİNİ KIRDI

Milletvekili Ramazan Can son günlerde sosyal medyada Fetö terör örgütü ile ilişkili iddialar konusunda ise bu örgütle özellikle 17-25 Aralık sonrasında en çok mücadele eden Milletvekillerinden biri olduğunu söyledi. Örgüt hakkında meclise verdiği kanun teklifi ile örgütün belinin kırıldığını belirten Ramazan Can 15 Temmuz hain darbe girişiminde Meclise ilk giden ve orada dimdik duran vekillerden birisinin kendisi olduğunu söyledi. Sonraki gelişmelerde tabiki bir takım eksikliklerin ve hataların olduğunu ifade eden Can bu örgütle bağlantısı olan her kim varsa hakkında ilgili işlem yapıldığını ancak eksik ve hataların olduğunu da belirten Can bu konuda kurulan komisyon sayesinde haksızlıkların da azami ölçüde giderilmeye çalışıldığını ifade etti.

BİZİM YÜZÜMÜZ ESKİDİ PARTİNİN ÖNÜ AÇILMALI

Milletvekili Ramazan Can bir dahaki döneme aday olup olmayacağı yönündeki sorularımıza ise ”Bizim yüzümüz eskidi partinin artık önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Yeni yüzlerden oluşan bir liste olursa AK Parti en az iki milletvekili çıkartır. Bunun için çalışıyoruz. Yeni bir liste ile bunu başarırız” dedi. Son seçimde Milletvekili dağılımının 1.1.1 olmasının sorumluluğunu ben üstüne aldığını sorumluluğum daha da attığını belirten Can “Belediye, il genel vali ve diğer oranlarımızla uyumlu bir çalışma sürdürüyoruz” diye konuştu

PARTİM VE KIRIKKALE İLE GURUR DUYUYORUM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 5 dönemdir Milletvekilliği görevinde bulunduğuna dikkat çekerek bir dahaki dönemde yapılacak olan seçimde aday olmayacağına işaret etti. Geçtiğimiz dönemde de aynısını söylediğini fakat gösterilen teveccüh ve gelen talep üzerine aday olduğunu yineleyen Can, “Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. Bunu geçen dönemde söylemiştim ve yine söylüyorum bu bir nasip meselesi. Ben bu konuda çok rahatım. Gelecek dönemde bir düşüncem yok bunu söylerken kendimi bir nimet olarak saydığımdan değil, bunlar bir nasiptir mücadelemize devam ediyoruz. Partim ve Kırıkkale’nin her zaman emrindeyim” dedi.

SİYASET VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM

Siyasete ve mücadeleye devam edeceğini belirten Ramazan Can  “Şunu söyleyebilirim siyaset düşünenler için bizim artık hem dönem itibari ile hem yaş itibari ile hem olgunluk itibariyle belirli bir seviyeye ulaştık ve Kırıkkale’ye en güzel yatırımların gelmesi için mücadele ettik. Bugüne kadar hem siyasi alanda hem de Kırıkkale halkıda teveccüh gösterdi ve beş dönemdir Milletvekilliği görevinde bulunduk ama bu saat itibari ile de unumuzu eledik eleğimizi astık. Memleketimize hizmet etmeye devam edeceğim. Siyasi anlamda yeter çünkü Kırıkkale’de yoruldu bu manada. Bunu kabul eden bir adamım. Siyasette ne olursa olsun küçük vilayetlerde insanları yıpratıyor taleplerini karşılaman kolay değil. Memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsun vatandaşın derdini karşılamadığın zaman yıpranırsın”  diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız