Can Hayat?tan ?bazlama? ikramı

Can Hayat?tan ?bazlama? ikramı

Kırıkkale?nin ünlü alışveriş merkezi Can Hayat AVM, müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. Bu yıl 5. Senelerini doldurduklarını belirten Can Hayat Kaletepe Şubesi Müdürü Hüseyin Erkılıç, mağazadan alışveriş yapan herkese bazlama ikramında bulunduklarını

?HAYAT SANA DEĞER, HAYAT SANA YETER?

?Hayat sana değer, Hayat sana yeter? sloganı ile hizmet hayatına başlayan Can Hayat Alışveriş Merkezi 5. Yılını indirim ve ikramlar ile kutlamaya başladı.  Kampanyalardan yararlanmak isteyen onlarca vatandaşa tanıtım stantlarında bazlama ve çörek ikramları yapıldı. Can Hayat AVM Kaletepe Şubesi?nin içi adım atılmayacak şekilde doldu. Yüzlerce vatandaş 10 gündür süren indirim kampanyasının son gününden yararlanmak için birbirleri ile yarıştılar.

DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

Can Hayat Kaletepe Şubesi Müdürü Hüseyin Erkılıç, Kırıkkalelilerin kendilerine gösterdikleri ilgiye karşılık her zaman kaliteli hizmetlerini daha iyi noktalara getirme çabası içerisinde olduklarını ifade ederek, ??2 yıldır bizlere halkın bizlere gösterdiği destekle hizmetimizi büyütüp daha da kaliteli hale getirmek için çalıştık. Gördük ki bu çabamız amacına ulaşmış?? dedi.

ŞUBELERDE İNDİRİM VAR

Erkılıç açıklamasının devamında, ?5. kuruluş yıl dönümü indirimi var. Yoldan geçen vatandaşlarımızı bazlama ikramı yapıyoruz. Yine bütün şubelerimizde inanılmaz indirim var. Kırıkkale ve Kırıkkale halkına hizmet etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Şubelerimizin hepsinde böyle programları ve ikramları yapacağız.  Halkımız iyi ve kaliteli gıda ürünlerini uygun fiyata alma fırsatı buluyor. Can Hayat bir alışveriş merkezi ismi değil, hizmet kalitesini sürekli artıran, kendini ispatlamış bir alışveriş merkezi markası haline gelmiştir? ifadelerini kullandı.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı