Can KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hacıyev´i kabul etti

Can KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hacıyev´i kabul etti

TÜRKİYE-RUSYA İLİŞKİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Can KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hacıyev´i kabul etti

KEİPA Türk Grubu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Ramazan CAN, KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hacıyev´i kabul etti. Can ile Hacıyev karşılıklı görüştü.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ramazan Can´ın makamında gerçekleşen kabulde Hacıyev yeni seçildiği görev için Can´ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede KEİPA´nın 2016 toplantı takvimi ve gündemi ele alındığı kaydedildi. Aynı zamanda KEİPA Statüsünün Güçlendirilmesine ilişkin Deklarasyon metni görüşüldü ve Ramazan Can TBMM olarak Deklarasyona desteklerinin devam ettiğini belirtti.

TÜRKİYE-RUSYA İLİŞKİLERİ

Son dönemde KEİPA´nın iki önemli aktörü olan Rusya ve Türkiye arasında gerçekleşen hadiselerle ilgili fikir teatisinde bulunuldu ve ilişkilerin eskiden olduğu gibi normalleşmesi adına geleceğe yönelik hangi adımların atılması gerektiği değerlendirildiği belirtildi Görüşmenin sonunda Can yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade etti, yeni dönemde KEİPA ?nın daha aktif bir örgüt olması için çok çalışacağını belirtti. Can´ın hediye takdiminden sonra, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tarafından Başkanlık Makamında kabul edildiler Başkan tarafından Deklarasyonun imzalanmasıyla toplantı sona erdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız