Can, 22 Mayıs´ta sadece nöbet değişimi olacak

Can, 22 Mayıs´ta sadece nöbet değişimi olacak

"MAKAMLAR HİÇ KİMSEYE BAKİ DEĞİL"

Can, 22 Mayıs´ta sadece nöbet değişimi olacak

AK Parti İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Divan Toplantısı´ gerçekleştirildi. Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili Ramazan Can, 22 Mayıs´ta yapılacak olan seçimde sadece nöbet değişimi olacağını ve önemli olanın kubbede hoş seda bırakabilmek olduğunu söyledi.

PARTİ KURMAYLARI VE PARTİLİLER KATILDI

Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Ramazan Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İl Başkanı Mürsel Akçay, İlçe Başkanı Enver Kılıç, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Divan üyelerinin belirlenmesinin ardından İl Başkanı Mürsel Akçay konuştu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Akçay, ?Bilindiği üzere bir kene gibi ülkemizin bağrına yapışarak kanını emen ancak hükümetimizin kararlılıkla söküp atmaya çalıştığı terör, ülkemizin değişmez gündem konularından birisi olmuştur. Yaşanan bütün gelişmelere rağmen hükümetimizin değerli temsilcileri dik duruşlarından asla taviz vermemiştir? dedi.

VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

1 Kasım seçimlerinde AK Parti tarafından verilen vaatlerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını vurgulayan Akçay, ?Onlar konuşur AK Parti yapar düsturuyla Asgari ücretin 1300 TL olması, emeklilerimize verilen yıllık ilave 1200 lira, Esnaflarımıza verilen 30 bin TL´ye kadar faizsiz kredi desteği, Genç girişimcilere sağlanan 75 bin TL´lik kazanç istisnası, yem ve gübrede KDV´NİN kaldırılması, yine çiftçilerimize verilen 30 bin TL lik hibe desteği bunların başında yer almaktadır.?dedi.

DAVAMIZDAN ASLA VAZGEÇMEDİK

Son olarak Milletvekili Ramazan Can yaptığı konuşmada, Kırıkkale´nin 3 milletvekili olarak güzel bir uyum ve ahenk içerisinde çalıştıklarını ve Kırıkkale´ye hizmet ettiklerini söyledi.

"Bu partinin sahibi, önce millet sonra Recep Tayyip Erdoğan´dır." diyen Milletvekili Can, şöyle konuştu:"Türkiye´yi 1 Kasım´a yani seçime götüren irade, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın iradesidir. Onu öngörmüştür. Siyasette liderler kolay yetişmiyor. Bütün bunlar çerçevesinde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın uyumu devam etti ve sonra Türkiye bu kaostan kurtuldu.?

MAKAMLAR HİÇ KİMSEYE BAKİ DEĞİL

22 Mayıs´ta da büyük bir kongremiz olacak. İnşallah Kırıkkale olarak hep birlikte kongreye gideceğiz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´na, hocamıza, her zaman saygı duyacağız. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu makamlar hiç kimseye baki değil. Önemli olan kubbede hoş seda bırakabilmek.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı