Çamur yağdı, oto yıkamacılar sevindi

Çamur yağdı, oto yıkamacılar sevindi

RÜZGÂRLA BİRLİKTE GELDİ

Çamur yağdı, oto yıkamacılar sevindi

İç Anadolu ve Karadeniz´de toz taşınımı sonucu etkili olan çamurlu yağmur, Kırıkkaleli oto yıkamacılarını sevindirdi. Çamura bulanan oto sahipleri yıkamacılar önünde kuyruk oluşturdu.

RÜZGÂRLA BİRLİKTE GELDİ

Kuzey Afrika çöllerinden mevsim rüzgârlarıyla taşınan toz bulutları, İç Anadolu ve Orta Karadeniz´in bazı bölgelerindeki yağışlarda kendini çamur olarak gösterdi. Yağan çamur, en çok araç sahiplerini mağdur etti. Her yağmur sonrası otomobillerini çamur deryasına girip çıkmış gibi bulan vatandaşlar, oto yıkamacıları doldurdu.

BİR HAFTADIR DEVAM EDİYOR

Yaşanan sıkıntı ile ilgili oto yıkama firması yöneticisi Mustafa Demir, "Son bir haftadır bize gelen araçlar, yoğun şekilde çamurla kaplı halde geliyor. Müşteri çamurlu şekilde yağan yağmur sonrası aracının görüntüsünden rahatsız oluyor. İnanın gün aşırı bize otomobilini yıkatmaya getiren müşterilerimiz var. Dün yıkadığımız araçlar, bugün geldiğinde sanki yıkanmamış gibi, bir haftadır, on gündür yıkanmıyormuş gibi gelen müşterilerimiz var. Şu an üç aracımız yıkanıyor, 9 araç ise sırada beklemekte" dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü