Camilerimiz büyük buluşmaya hazır

Camilerimiz büyük buluşmaya hazır

BELEDİYE EKİPLERİ, TÜM CAMİLERİ DEZENFEKTE ETTİ

BELEDİYE EKİPLERİ, TÜM CAMİLERİ DEZENFEKTE ETTİ

Camilerimiz büyük buluşmaya hazır

Yarın itibariyle tekrar cemaatleriyle buluşacak olan camilerimizde vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadet edebilmeleri için Kırıkkale Belediyesi tarafından dezenfekte çalışması yapıldı. Camilerin içini, bahçesini ve çevresini dezenfekte eden Kırıkkale Belediyesi ekipleri, camilerimizin yaklaşık 2 buçuk ay sonra tekrar cemaatleriyle buluşmaya hazır olduğunu ifade ettiler.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık iki buçuk aydır kapalı olan camilerimiz yarın Cuma Namazıyla tekrar açılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 29 Mayıs'ta yeterli bahçesi, avlusu ve açık alanı bulunan camilerde cuma namazının kılınmaya başlanacağının duyurulması üzerine Kırıkkale Belediyesi ilaçlama ekipleri harekete geçti. Önce tüm camilerimiz ve valilikçe belirlenen Cuma Namazı kılınacak alanlar yıkandı, ardından da camilerde dezenfekte işlemi başladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşların sağlığını korumak için, Koronavirüs salgının göründüğü ilk günden itibaren yoğun şekilde dezenfekte işlemlerini şehrin genelinde sürdürdüklerini, camilerde de daha önce dezenfekte işlemlerini yaptıklarını, bu süreç içerisinde üçüncü kez camilerin dezenfekte edildiğini belirterek, “Valiliğimizce belirlenen 44 cami ve 4 semt pazarını ibadete hazırladık. Rutin olarak sürdürdüğümüz ibadethane temizliğiyle vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilirler” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ