Camilerimiz gençlerin buluşma mekânı olmalı

Camilerimiz gençlerin buluşma mekânı olmalı

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR

Camilerimiz gençlerin buluşma mekânı olmalı

Türkiye´nin 81 ilindeki gençler, milli birlik, beraberlik ve manevi duyguların canlı tutulması amacıyla düzenlenen ?Gençler Sabah Namazında Buluşuyor? etkinliği kapsamında her ayın son Pazar günü sabah namazında camilerde bir araya geliyor.

BİRLİK BERABERLİK VE KAYNAŞMA

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla  Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında Kırıkkaleli gençler Nur Camiinde toplandı. Gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı ve ülkenin birlik ve beraberliği için dua etti.

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir,  81 ilde gençlerin her ayın son Pazar günlerinde sabah namazında cami cemaatiyle buluştuğunu ifade eden Özdemir, "Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle birlikte namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamakla birlikte, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz" diye konuştu.

SABAH KAHVALTISINI BURADA YAPTILAR

Sabah namazının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce cemaate ve katılımcı gençlerimize poğaça ve meyve suyu ikram edildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü