Camilerde spor malzemesi dağıtılıyor

Camilerde spor malzemesi dağıtılıyor

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Camilerde spor malzemesi dağıtılıyor

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ilimizdeki camileri gezerek, Yaz Kur´an kurslarına katılan öğrencilere spor malzemesi dağıtmaya devam ediyor.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Konu hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, ?Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Yaz Kuran kurslarına katılan 05-18 yaş aralığındaki gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmasını amaçlıyor. Yaz Kuran kurslarına katılan 05-18 yaş aralığındaki gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmasını sağlamak ve il müdürlüğümüzün tesislerinden faydalanamayan öğrencilerimize Kur´an kursunun verildiği camii veya kurs binası avlusunda spor yapmalarına imkan sağlamak için spor malzemesi yardımında bulunuyoruz? denildi. 

BU CAMİLERE MALZEME HEDİYE ETTİLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, Sportif Eğitim Uzmanı Ümit Uçankuş ve Burak Üstündağ, Bilal Habeşi Camii, Eyüp Sultan Camii, Yavuz Sultan Selim Camii, Kocatepe Camii, Başpınar Camii, Zümrütkale Camii, Ulu Camii´ni ziyaret edilerek orada Kur´an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilere spor malzemeleri hediye edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü