Cami cemaatinden anlamlı ziyaret

Cami cemaatinden anlamlı ziyaret

ÇEVİK KUVVET´İ ZİYARET ETTİLER

Cami cemaatinden anlamlı ziyaret

Türk Polis Teşkilatı´nın 171´nci Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Kırıkkale Furgan Cami cemaati Çevik Kuvveti ziyaret etti.

MUTLU ETTİ

Çevik Kuvvet Şube Müdürü "Son aylarda ülkemizin bir bölgesinde yürütülen bölücü terörü ve terörün kalıntılarını tüm izleriyle birlikte kazıyıp temizleme operasyonları kapsamında verdiğimiz şehitler nedeniyle bu yıl biraz daha buruk ancak çok daha fazla onur beratlı bir kutlama yapıyoruz. Vatan, millet için her zaman canımızı seve seve vermeye hazırız. Polis Haftası münasebetiyle gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizleri mutlu haftamızda yalnız bırakmamanız ve yanımızda olmanız onur verici destek ve kutlamalarınızdan ötürü teşekkür ederiz? dedi.

GÜZİDE VE KÖKLÜ TEŞKİLAT

Emniyet teşkilatının ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli bir kurum olduğunu, bu kurumda görev yapan bütün güvenlik görevlilerinin bir o kadar özverili insanlar olduğunu dile getiren Furgan Camii Din görevlileri Mustafa Lüy ve Yılmaz Durgut ise ?Bizler bu güzel hafta münasebetiyle bütün polislerimizin polis haftasını kutluyoruz. Bizler 7 gün 24 saat halkımızın ve ülkemizin huzurunu sağlamak için canla ve başla çalışan emniyet mensuplarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Bu güzide ve köklü teşkilat her an vatandaşlarımızın huzurunu tesis etmek için gerektiğinde canlarını hiçe saymaktalar. Bu münasebetle şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz.? diye konuştular.  Daha sonra cami cemaati tarafından, şehit olan bütün polis ve asker için okunan Yasin´lerin duası yapıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü