Çalışmaları bizzat kendisi yönetiyor

Çalışmaları bizzat kendisi yönetiyor

SAYGILI, DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

SAYGILI, DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

Çalışmaları bizzat kendisi yönetiyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, iki gündür süren kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için gece gündüz çalışan Belediye Ekiplerini bizzat yönetiyor.

ÇALIŞANLARIN MOTİVE EDİYOR

Tuzlama ve solüsyon yöntemleriyle yolların sürekli açık kalmasını sağlayan Kırıkkale Belediyesi ekiplerini kontrol eden Saygılı, sıcak ve samimi yaklaşımıyla çalışanlarını da motive etmeyi unutmuyor. ?Hava zaten soğuk, biz de soğuk olursak her yer buz tutar, yürüyemez oluruz? şeklinde esprili bir yaklaşımla çalışanları kontrol eden Başkan Saygılı, ?Hizmetlerin aksamaması için gerekirse uyumayız, dinlenmeyiz? diye konuştu.

HİÇBİR HİZMETİN AKSAMAMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ?

Öncelikle şehir merkezi ve ana arterlerdeki çalışmaları bitirip imkânlar ölçüsünde tüm mahalleleri ve ara sokakları da kardan temizlediklerini belirten Saygılı, ?Şehrimize çok fazla kar yağmıyor. Dolayısıyla da başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız bu güzel manzaranın ve kar yağışının tadını çıkarmak istiyorlar. Elbette onalar kısa süreli de olsa bu güzelliğin tadını çıkaracaklar. Ancak bizim için öncelikli olan başta ulaşım olmak üzere vatandaşlarımıza sunduğumuz hiçbir hizmetin aksamamasıdır.?

?TÜM EKİPLER TEYAKKUZDA?

?Vatandaşlarımızın gerek yaya, gerekse otomobille rahatlıkla ulaşımlarını sağlam alırı, güvenlik ve sağlık sorunu yaşamamaları, başlarına herhangi bir kaza bela gelmemesi için ekiplerimiz 24 saat teyakkuzdadır. Kaldırımların buz tutmaması için, yaya görevlilerimiz küreme ve solüsyonlama yaparken, kamyon ve kepçelerimizin yanında kar küreme araçlarımız da aynı işlemi ana caddelerde gerçekleştirmektedir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü