Çalışma seferberliğinde kadınlar olarak biz de varız

Çalışma seferberliğinde kadınlar olarak biz de varız

STK´LARA ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR

Çalışma seferberliğinde kadınlar olarak biz de varız

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkan Dr. Müzeyyen Özhavzalı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti.

ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİNDE BİZ DE VARIZ

Ziyarette konuşan Özhavzalı, ?Ülkemizin zor günler yaşadığı ve bunu Cumhurbaşkanımız, Devletimiz ve Aziz Milletimizin başarıyla atlattığı bu süreçte bir Sivil Toplum Kurumu olarak biz de diyoruz ki çalışma seferberliğinde kadınlar olarak biz de varız? dedi.

STK´LARA ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR

Vali Haktankaçmaz, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Dr.Müzeyyen Özhavzalı, yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Nursel Aşan Baydemir ve İffet Beşik´i makamında ağırladı. Dernek yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, bu günlerdeki Ülkemizin bulunduğu durumda özellikle STK´lara önemli görevler düştüğünü, toplumun bilinçlenmesi ve birlikteliği için Valilik olarak her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale´nin proje üreten ve Kırıkkale Üniversitesi akademik personelinden oluşan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğini´nin aynı zamanda Üniversite-Kırıkkale arasında bir köprü ve kaynaştırma görevini üstlendiğini belirtti. Haktankaçmaz, ?Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği yönetimine ve üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz de Valilik olarak her türlü desteğe hazırız? diye konuştu.

İKİ YENİ PROJEMİZ VAR

Ziyarette Dernek Başkanı Özhavzalı ?Kuruluşundan beri 2 Kalkınma Ajansı, 1 Bakanlık Projesi gerçekleştiren Derneğimiz Ülkemiz için, Türkiyemiz için bir STK olarak her türlü göreve hazırız. Biz de Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği olarak bu Çalışma seferberliğinde varız ve bu kapsamda hazırlık çalışmalarını yaptığımız 2 yeni Projemiz var. Derneğimize kuruluşundan beri destek veren Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Üniversitesi ve tüm kurumlara tüm kadınlar adına çok teşekkür ederim? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü