Çalışanların sorunu bizim sorunumuzdur

Çalışanların sorunu bizim sorunumuzdur

1 MAYIS, BAYRAM VE ŞENLİK HAVASINDA KUTLANMALI

Çalışanların sorunu bizim sorunumuzdur

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, 1 Mayıs Emek ve Çalışma Günü´nü yayınladığı bir mesajla kutladı. Kaplan, kutlama mesajında ?Çalışanın emeğini alın teri kurumadan veriniz? öğretisinden gelen bizler, çalışan haklarının daha iyi korunabilmesi ve yaşam şartlarının hak ettikleri şekilde daha müreffeh bir hale getirilmesini, kendimize öncelikli bir görev biliriz? ifadelerine yer verdi.

BAYRAM VE ŞENLİK HAVASINDA KUTLANMALI  

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Gününün, insan emeğinin, onurunun, alın terinin ve dayanışmasının önemini ortaya koyduğunu ifade eden Kaplan mesajında ? Çalışanın emeğini alın teri kurumadan veriniz? öğretisinden gelen bizler, çalışan haklarının daha iyi korunabilmesi ve yaşam şartlarının hak ettikleri şekilde daha müreffeh bir hale getirilmesini, kendimize öncelikli bir görev biliriz. Yine bu bağlamda, 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma günü, kısır döngülerden çıkartılarak, anlamına uygun bir yaklaşımla, bir bayram ve şenlik havasında içinde kutlanmalıdır? ifadelerine yer verdi.

BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE OLMALIYIZ

MÜSİAD olarak medeniyetin değerleri doğrultusunda, bu güne kadar birlikte çalıştıkları iş arkadaşlarının sorunlarını hep kendi meseleleri olarak gördüklerini ifade eden Kaplan ?Sendikalarımızla, çalışanlarımızla, siyasilerimizle, istişareler yaparak hazırladığımız raporlarla iş hayatının sorunlarına adil ve kalıcı çözümler bulmak için öneriler sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Geçmişte yaşanan bazı olumsuzlukların yeni 1 Mayıslarda yaşanmamasını, birlik, beraberlik ve coşku içerisinde bir emek ve dayanışma günü kutlaması olmasını diliyor, tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çalışanların bu mutlu ve anlamlı gününü tebrik ediyor, barış ve huzurun hâkim olmasını diliyorum? dedi.

Haber: Ahmet ALTUNDAĞ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ