Çalışanlara bayram sürprizi yaptılar

Çalışanlara bayram sürprizi yaptılar

İL İDARECİLERİ KATILDI

Çalışanlara bayram sürprizi yaptılar

Kırıkkale Valisi Mehmet İlken Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü birlikte Bayram da çalışanlara sürpriz bir ziyarette bulundular ziyaret ettiler. Çalışmak zorunda kalan personelin bayramını kutladılar.

BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Kırıkkale´de Kurban Bayramı öncesi ailelerinden uzak görevlerini yapma bilinci içinde olanlara Vali ve beraberindeki protokol üyeleri İtfaiye, Engelliler yuvası, Şehit Uzm. Çvş. Turgay Ugantaş´ın ailesi, Cumhuriyet Karakolu Jandarma Komutanlığı, ziyaret edilerek hem bayramlarını kutladılar hem de moral verdiler.

İL İDARECİLERİ KATILDI

Programa Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural ve Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu katıldı. Heyet önce Jandarma komutanlığında er ve erbaşların bayramlarını kutladı. Daha sonra ise Emniyet Müdürlüğünde bulunan Cumhuriyet Karakolunda bulunan görevli polis memurlarıyla bir araya gelindi.

VALİ´DEN TRAFİK UYARISI

Kırıkkale Valisi M İlker Haktankaçmaz, yaptığı açıklamada, ?Vatandaşlarımızın Huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olan arkadaşlarımız var. Bizlerde protokol üyeleri olarak ziyaret ediyoruz. İtfaiye, emniyet, jandarma komutanlığımız da görevli arkadaşlarımız vatandaşlarımızın bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için görev başındalar. Bizlerde onları ziyaret edip çalışmalarında kolaylıklar diledik. Vatandaşlarımıza şunu hatırlatmak isterim. Trafik kurullarına yola çıkanlar için trafik kaidelerine uyulması konusundaki hassasiyet biliyorsunuz bu bayram bir slogan olarak frene değil kurula güven bayramlarınız zehir olmasın ağız tadı ile gideceğimiz yere gidelim ve dönelim inşallah Kırıkkale´mizde de bayram tatilinin başladığı günden bu zamana kadar huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Şu ana kadar trafik ve asayiş olayları bakımından iyi durumdayız. Görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bayramı dönüşü ile beraber olmak üzere kazasız, belasız geçireceğiz? dedi.

VALİ ARAKAN VURGUSU YAPTI

Vali Haktankaçmaz, bu arada Arıkan´daki Müslümanlarla ilgili olarak, ?O hepimizin özellikli Müslüman olarak üzüldüğümüz bir konu gönül arzu eder ki bütün İslam Âleminde Türkiye´de olduğu gibi huzurlu bir bayram yaşansın. Bu insanlık adına sadece Müslüman olarak utanç verici hadise inşallah ülkemizin bu konuda ciddi girişimleri var. Bunlardan olumlu bir sonuç alınır. Oradaki kardeşlerimiz de bayramı bayram gibi yaşarlar, bütün dünyadaki Müslümanlar gibi? diye konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü