Çalınan tavuğun telafisi olur, zehirlenen gencin telafisi olmaz

Çalınan tavuğun telafisi olur, zehirlenen gencin telafisi olmaz

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT ÇORUMLU, GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA UYUŞTURUCUDAN YAŞAMINI YİTİREN GENÇ KIZI ÖRNEK GÖSTEREREK, VATANDAŞLARI UYUŞTURUCU KONUSUNDA KENDİLERİNE YARDIMCI OLMALARI KONUSUNDA UYARDI

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT ÇORUMLU, GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA UYUŞTURUCUDAN YAŞAMINI YİTİREN GENÇ KIZI ÖRNEK GÖSTEREREK, VATANDAŞLARI UYUŞTURUCU KONUSUNDA KENDİLERİNE YARDIMCI OLMALARI KONUSUNDA UYARDI

Çalınan tavuğun telafisi olur, zehirlenen gencin telafisi olmaz

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de uyuşturucu operasyonlarına önem verdiklerini belirterek, kent genelinde ki öncelikli konunun uyuşturucu ve FETÖ olduğunu söyledi. Çalınan tavuğun yerine yenisinin alınabileceğini belirten Çorumlu, uyuşturucuyla zehirlenen gencin geri gelmeyeceğini belirterek, vatandaşların ve muhtarların uyuşturucu konusunda kendilerine yardımcı olması gerektiğini kaydetti.

BU SORUNLAR BİTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de bulunan muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların sorun istek ve taleplerini dinledi. Muhtarlardan mahallede yaşanan olaylarla ilgili bilgi alan Çorumlu, muhtarların kendilerine destek olması gerektiğini belirterek, bu konuda herkesi uyardı. Kırıkkale´ye geldiği günden bu yana uyuşturucu ve FETÖ ile ilgili konuların ele alındığını ve kent genelinde bu sorunların bitirilmeye çalışıldığını belirten Çorumlu, öncelikli konunun FETÖ ve uyuşturucu olduğunu belirterek, bu konuda herkesin dikkatli olması gerektiğini bildirdi.

GERİ GETİRİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Kent genelinde bir evden çalınan tavuğun geri getirilebileceğini belirten Çorumlu, uyuşturucu illetiyle zehirlenen bir gencin geri getirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, geçtiğimiz haftalarda uyuşturucudan yaşamını yitiren kızı örnek gösterdi. Toplumun, vatandaşların ve muhtarların uyuşturucu konusunda bilinçlenmesi gerektiğini belirten Çorumlu, özellikle velilere bu konuda önemli görev düştüğünü ve benim oğluma veya kızıma bir şey olmaz, onlar uyuşturucu kullanmaz anlayışının yok edilmesi gerektiğini kaydetti.

EMNİYETE GÜVEN DUYGUSU VAR

Uyuşturucu ve FETÖ´nün yanı sıra diğer asayiş olaylarına da önem verdiklerini belirten Çorumlu, MOBESE sistemiyle birçok yerin görüntüsünün alındığını, ekiplerin belirli noktalarda çalışmalar yaptığını ve sivil polislerin vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışma yaptığını hatırlattı. Kırıkkale´deki basın mensuplarının, vatandaşların emniyete çok büyük bir güven duyduğunu ve göreve geldiklerinden bu zamana kadar desteklerini esirgemediklerini belirten Çorumlu, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiğini açıkladı.

VATANDAŞLIK GÖREVİ

Kırıkkale halkını da ihbar konusunda uyaran Çorumlu, ihbarın her Türk vatandaşının ?vatandaşlık görevi´ olduğunu ve vatandaşların şüpheli gördüğü her olayı 155 Polis hattına bildirmeleri gerektiğini hatırlattı. Terör, uyuşturucu, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden olayların önüne geçilmesi için, insan istihbaratının önemli olduğunu belirten Çorumlu, 155 hattını arayan vatandaşların kimliklerinin kesinlikle gizli tutulduğunu ve bu konuda kimsenin bir şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Çorumlu, ihbarın zamanında yapılmasıyla belki bir canın kurtulacağını vatandaşların bu hassasiyetle davranmaları gerektiğini belirtti.

HABER-FOTO: Ferman Aybars Gök



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ