Çaldıkları otomobilleri satamadan yakalandılar

Çaldıkları otomobilleri satamadan yakalandılar

ŞEBEKENİN İZİNE KIRIKKALE´DE ULAŞILDI

Çaldıkları otomobilleri satamadan yakalandılar

Ankara ve Kırıkkale´de farklı marka ve model araç çalan şebekesinin peşine düşen polis ekipleri zanlıların kullandıkları şifreleri çözdü. Telefon konuşmalarında çalıntı araçlardan çiçek isimleriyle bahseden hırsızlar Ankara ve Kırıkkale´de eş zamanlı operasyonla yakalandı.

ŞEBEKENİN İZİNE KIRIKKALE´DE ULAŞILDI

Ankara´da oto hırsızlarına yönelik yapılan operasyonda 3 kişi tutuklanırken, 7 çalıntı araç bulundu. Oto hırsızlarının yakalanmamak için şifreli konuştukları, çaldıkları araçlara ?lale?, ?change? yaparak satışa hazırladıkları araçlara ise ?karanfil? dedikleri öğrenildi. Asayiş Müdürlüğü´ne bağlı Oto Hırsızlık Büro amirliği ekipleri, kent genelinde son dönemlerde çalınan araçlarla ilgili projeli çalışma başlattı. Oto hırsızlarını takibe alan ekipler, şebekenin izine Ankara ve Kırıkkale´de ulaştı. Teknik-fiziki takibin ardından 2 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda M.A., M.Y. ve S.K. gözaltına alındı. Şüphelilerden M.Y.´nin ?Kuzgun? lakabı kullandığı, M.A. isimli şüphelinin ise çiçekçi dükkânının bulunduğu öğrenildi.

7 OTOMOBİLİN SAHİPLERİNE ULAŞILDI

Operasyonda çalınarak motor-şasi numarası değiştirilerek change yapılan 7 çalıntı araç bulundu. Araçlar emniyet otoparkına çekilirken, sahiplerine de ulaşıldı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama