Çakmaklar patladı 4 kişi yaralandı

Çakmaklar patladı 4 kişi yaralandı

KOCA BİNANIN BAZI CAMLARI KIRILDI, ÇEVREDE PANİK YAŞANDI

KOCA BİNANIN BAZI CAMLARI KIRILDI, ÇEVREDE PANİK YAŞANDI

Çakmaklar patladı 4 kişi yaralandı

Kırıkkale´de bir apartman dairesinde çakmakların patlaması sonucu 4 kişi yaralandı. Patlamada evin camları kırıldı. Maddi hasarın meydana geldiği patlamayla ilgili, polis soruşturma başlattı.

YAYLACIK MAHALLESİNDEKİ APARTMAN

Olay, önceki gün, akşam saatlerinde Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesindeki Çınar Apartmanında bulunan Metin Yılmaz´a ait dairede meydana geldi. Evde toplanan 4 genç, ellerin oynadıkları çakmakların patlamasıyla yaralandı. Çevreden de duyulan patlama sesi endişe yaratırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Patlama sırasında evde bulunan yaşları 187 ile 14 arasında olan B.Y., A.A.A., Ö.F.D. ve Y.S. vücutlarında yanıklar oluştu. Durumları ağır olan B.Y.ve A.A.A. önce Tıp Fakültesi Hastanesine, ardından Ankara´ya yanık ünitesi bulunan hastanelere sevk edilirken diğer iki yaralı ise Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Patlama sırasında evin kapı ve pencerelerinin yanı sıra sokak da bulunan bir otomobilin camları kırıldı. İnceleme başlatan polis evde bulunan çakmaklardan kaynaklandığını belirledi. 10 adet çakmağın bulunduğu evdeki patlama ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama