Çakma komedyene büyük tepki

Çakma komedyene büyük tepki

KIRIKKALE’DE BÜYÜMÜŞ, KIRIKKALENİN EKMEĞİNİ YEMİŞ, AKLINCA KIRIKKALE İLE ALAY EDİYOR

Çakma komedyene büyük tepki

Sosyal medya üzerinden ‘Yerli ve kirli Stand-up’ adı altında gösteri yapan komedyen Baturay Özdemir, son gösterisinde Kırıkkale’nin adını kullanarak aklınca espri yaptı. Esprinin dozunu kaçıran çakma komedyenin hakaret içeren sözlerine Kırıkkale’den büyük tepki gösterildi. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.   

 

KIRIKKALE’NİN ADINI DİLİNE DOLADI

Sadece dikkat çekmek ve reyting alabilmek amacıyla ‘Yerli ve kirli Stand-up’ adı altında gösteri yapan komedyen Baturay Özdemir, son yayınladığı videoda şehitler diyarı Kırıkkale’ye hakaret etti. Kırıkkale halkını aşağılayarak komik olduğunu düşünen sözde komedyen Özdemir, konuşmasında Kırıkkale’yi 250 bin insanı medeniyetten kaçış projesi olarak anlatıyor. Özdemir aynı zamanda, Kırıkkale halkının halen çadırlarda ağızlarını elleriyle silerek kımız içtiği hakaretinde de bulunuyor. 

KIRIKKALE İÇİN ÇİRKİN SÖZLER

Özdemir’in son yayınladığı videoda Kırıkkale hakkında yaptığı hakaret içerikli sözler şu şekilde, “Gidiyorum Kırıkkale'ye 'burada stand-up yapıyorum' diyorum, millet 'ne oluyor lan' diyor, 'biz Kılıçdaroğlu'nu sevmiyoruz' diyorlar. Çocukluğumun bir kısmı Kırıkkale’de geçti. Küçük il, küçük il. 250 bin insanın medeniyetten kaçış projesi gibi. Böyle duruyor. Olum Ankara yarım saat gelin lan, gelin oğlum buraya. Hala çadırda kımız içiyorlar gelin oğlum. Çok seviyorum ama bugüne gelmemde çok büyük faydası var. Küçük il çok komiktir. Bir tane cadde olur ana cadde bir tane adı onun Cumhuriyet caddesidir genelde. Şimdi değişmiştir 15 Temmuz falan bilmiyorum. Her sabah 8’de çıkıyor millet bir yere çarpıyorlar, geri dönüyorlar bilgisayar programı gibiler, çarpıp geri dönüyorlar. Bir şey de yapmıyorlar.”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız