Çakırca hiç boş durmuyor

Çakırca hiç boş durmuyor

EMEKLİNİN YÜZÜ MUTLAKA GÜLECEK

Çakırca hiç boş durmuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Murat Çakırca dur durak bilmiyor. Dün Yeni Mahalledeki semt pazarını gezen Çakırca öğleden sonra da Hüseyin Kâhya Parkında emeklilerle bir araya geldi. Çakırca CHP'ye oy istedi.

ÖNCE HORTUMLARINI KESECEĞİZ

CHP Milletvekili Adayı Murat Çakırca bir dakikasını bile boşa geçirmiyor. Her fırsatta vatandaşlarla görüşerek partisinin politikasını anlatıyor, İktidar olma yolunda hızla yükselen CHP'nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerinin tanıtımını yapıyor. Gittiği her yerde büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılanan Murat Çakırca aldığı moralle bir dakika bile durmadan çalışmalarını yürütüyor. Dün Yeni Mahalle semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çakırca ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar oluştu Murat Çakırca'ya bir esnaf fötr şapka hediye etti.

ESNAFLAR SIKINTI İÇİNDE

Milletvekili adayı Murat Çakırca Yeni Mahalle Pazarında önce seyyar tuhafiyecileri ziyaret etti. Tuhafiyeciler son aylarda işlerinin tamamen durduğunu söylediler. Bazıları ise satışların veresiye yapıldığını ancak veresiyelerin de dönmediğini belirterek AK Partinin ekonomi politikasının iflas ettiğini bildirdi. Murat Çakırca ise öncelikle emekliye iki ikramiye. Asgari ücret ve vergi konusunda ciddi çalışmaların yapıldığını bu sayede esnafında rahatlayacağını söyledi. Seyyar esnafın büyük çoğunluğunun emekli vatandaşlardan olduğunu belirten Çakırca çalışan emekliden katkı payı adı altında yapılan kesintinin bu alanı da daralttığını belirterek Hiçbir ülkede hiçbir hükümet emeklim çalışıyor diye vergi almaz aksine teşvik eder” dedi.

EMEKLİNİN YÜZÜ MUTLAKA GÜLECEK

Pazar yeri ziyaretinden sonra Murat Çakırca Hüseyin Kahya Parkına gelerek buradaki emeklilerle sohbet etti. Her emeklinin elini sıkan Çakırca CHP'nin emeklilerle ilgili vaatlerini anlatarak oy istedi. Murat Çakırca Kırıkkale'deki emeklilerin sadece kendini geçindirmediğini çünkü mutlaka işsiz bir oğlunun veya kızının olduğunu emeklinin onlara da bakmak durumunda kaldığını bildirdi. Emeklinin aldığı maaşın yetmediğini anlatan Çakırca bayramlarda emeklinin bundan sonra yüzünün güleceğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız