Çakırca Balbay ile birlikte tartıştı

Çakırca Balbay ile birlikte tartıştı

CHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Murat Çakırca Halk TV'de yayınlanan Fatih Ertürk'ün yönettiği Gerçek Gündem adlı tartışma programına konuk oldu. Ünlü gazeteci-yazar CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın da katıldığı programda Çakırca Türkiye siyasetini

ÇAKIRCA GÖZ DOLDURDU

Ünlü gazeteci CHP Milletvekili Mustafa Balbay’ın da katıldığı programda Avukat Murat Çakırca, genel konuların yanında Kırıkkale meselelerini gündeme taşıdı. Mustafa Balbay ve diğer konukların Türkiye siyaseti ile ilgili görüşlerini açıkladığı programda Av. Murat Çakırca Cumhuriyet Şehri olan Kırıkkale’ye kurulduğu yıldan bu yana ciddi bir devlet yatırımının yapılmadığını ileri sürerek son yıllarda mevcut olan yatırımlarında hükümet eliyle çürümeye terk edildiğini söyledi.

MKE KURUMUNU ANLATTI

Çakırca MKE Kurumu konusunda ise hükümetin bilinçli olarak bu kurumu gözden çıkardığını ve faal olanlarında yandaş firmalara adeta peşkeş çekildiğini anlattı. Kırıkkale’nin adına yakışır bir kent olmaktan uzaklaştırıldığını belirten Çakırca bir zamanlar göç alan ve insanların köylerden kasaba ve ilçelerden çocuklarını iş sahibi olsunlar diye Kırıkkale’ye gönderirken şimdi Kırıkkale’den sürekli göç yaşandığını bildirdi. Program yöneticisinden ısrarla süre isteyerek Kırıkkale’yi detaylı anlatmaya çalışan Çakırca özellikle rakamlarla Kırıkkale gerçeklerini gözler önüne serdi. Çakırca CHP’den mevcut aday adaylarından hangisi sıralamaya girerse çalışmalarını aynen sürdüreceğini de bildirdi. Çakırca bu arada genel siyaset konusundaki açıklamaları ve eleştirileriyle diğer konukların ve izleyenlerin beğenisini kazandı. Çakırca’nın programdaki performansı gün boyu siyaset kulislerinde konuşuldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız