Çağırın evinizi tamir edelim

Çağırın evinizi  tamir edelim

FARKLI UYGULAMALARIYLA HALKIN GÖNLÜNÜ KAZANAN TÜRKYILMAZ BU DEFA YAŞLI VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA EL UZATTI

Sıradışı uygulamaları ve vatandaşa şaşkınlığı ile bilinen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yeni bir uygulama daha başlattı. Türkyılmaz yaşlı ve kimsesiz vatandaşların bakım isteyen evlerini tamir tadilat yaptırarak onların yaşamını kolaylaştırmaya çalışıyor.

FEVZİYE NİNENİN EVİNİ KENDİ ELLERİYLE BOYADI

Belediye Başkanı Türkyılmaz ilk olarak ilçeye bağlı Hisarköy’de yaşayan 89 yaşındaki Fevziye Derin’in isteği üzerine köye giderek 50 senedir boya görmeyen evinin dış cephesine bizzat kendi elleriyle Türkyılmaz, “Bundan sonra her ay düzenli olarak bir büyüğümüzün evinin tadilatını baştan sona yapacağız.” Dedi. Türkyılmaz sadece bu iş için bir ekip oluşturduğunu belirterek gerçekten imkanı olmayan ve evinin tamir tadilatını yaptıramayan ailelerin müracaat etmesi halinde özellikle yaşlı ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin gerekli tamir işlerinin yapılacağını söyledi 

YAŞLILARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçeye bağlı Hisarköy’de yaşayan 89 yaşındaki Fevziye Derin’in isteği üzerine köye giderek 50 senedir boya görmeyen evinin dış cephesinin boyadı. Her fırsatta yaşlıların yanında olan Türkyılmaz, bu sene de Ramazan ayında yine yaşlıları unutmadı.Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Hisarköy’de yaşayan 89 yaşındaki Fevziye Derin teyzemizin geçen sene evini tadilat etmiştik. Bu sene de 50 senedir boya görmeyen evinin dış cephesinin bakımsız olduğunu söyledi ve bizde yine isteğini geri çevirmedik. Hisarköy’e gelerek Fevziye Derin teyzemizin evini boyadık ve baştan sona tadilattan geçirdik. Başımızın tacı büyüklerimiz merak etmesinler. Bundan sonra her ay düzenli olarak bir büyüğümüzün evinin tadilatını baştan sona yapacağız.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız