ÇADIRLARIN YERİNİ AŞEVLERİ ALDI

ÇADIRLARIN YERİNİ AŞEVLERİ ALDI

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kırıkkale’de ihtiyaç sahipleri, kimsesi olmayan, koronavirüse yakalanmış ya da bakıma muhtaç vatandaşlar için dev kazanlar kaynamaya gönül sofraları kurulmaya devam ediyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde devam eden pandemi süreci nedeniyle bu yıl da kurulmayan iftar çadırlarının yerini aşevleri aldı. İhtiyaç sahipleri için dev kazanlar kaynamaya gönül sofralarının hazırlıkları yapılmaya başlandı. Kırıkkale Belediyesi Aşevinde sabah başlayan mesai iftar saatine kadar devam ediyor. Yemek kaplarına doldurulan sıcak yemekler ve iftariyelikler Nokta mevkiinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı dün iftar çadırına gelerek, yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine ve trafikte evine yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıttı. Başkan Mehmet Saygılı, “Koronavirüs nedeniyle bu yıl da bir takım önlemlerle ramazan ayını geçiriyoruz. Tedbirlerden dolayı maalesef iftar sofralarımızı kuramıyoruz. Bunun yerine aşevimizde kaynattığımız aşımızı ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç ve iftara evine yetişemeyen Kırıkkaleli hemşehrilerimize dağıtıyoruz. Umarım bu birbirimizden ayrı geçirdiğimiz son Ramazan olsun. Rabbim inşallah en kısa sürede eski günlerimize dönmeyi nasip eder bizlere. Ramazan-ı Şerif hepimize mübarek olsun” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ