Caddelerdeki ağaçlar yenileniyor

Caddelerdeki ağaçlar yenileniyor

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan orta refüj ve boş alanlarda ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

AĞAÇ DİKİMİ YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü`nde yapılan açıklamada, Kırıkkale Belediyesi ağaçlandırma çalışması kapsamında, 2013 yılı itibari ile Zafer Caddesi, Ankara Caddesi, Bankalar Caddesi ile Menderes Caddesi`nde yapılan andezit yürüyüş yolu üzerinde, Karşıyaka Mahallesi yol kenarlarında, Samsun Yolu orta refüjlerde, Çullu Mahallesi`nde, Başpınar mevki yol kenarlarında, Kırıkkale Şehitliği`nde, Celal Bayar Parkı ile kent merkezi ve çevresinde ihtiyaç duyulan bölgelerde ağaç dikiminin yapıldığı ve çeşitli nedenlerle zarar gören bitkilerin yenilendiği bildirildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Veli Korkmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Belediyemiz kentteki cadde, sokak ve orta kaldırımların uygunluk durumlarına göre fidan, çalı grubu ve mevsimlik çiçeklerle çevreyi değerlendirmeye çalışıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana kent merkezinde 263 bin 75 adet ağaçlandırma çalışması yaptık. Kentteki yeşil dokuyu zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalar aralıksız devam edecek."

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü