Caddeler geçit vermiyor

Caddeler geçit vermiyor

Kırıkkale'de en önemli sorunların başında gelen trafik sorunu her geçen gün biraz daha kördüğüm oluyor. Araç sayısının sürekli artması karşısında belediyenin eli ve kolunun bağlı olması yüzünden özellikle şehir merkezindeki cadde ve sokakta trafik zaman z

BU CADDE BU TRAFİĞİ
KALDIRMIYOR
Kırıkkale’nin merkezindeki Hüseyin Kahya Mahallesinin en işlek caddelerinden birisi olan Barbaros Hayrettin ve bağlı sokaklar bugünlerde tam bir kör düğüm. Merkeze gelen sürücülerin büyük çoğunluğunun kullandığı caddede zaten işlemeyen trafik tek sıra parkın yanına ikinci bir parkın yapılması yüzünden tamamen tıkanıyor. Araçlar bir yana yayalar bile bu caddeden ilerlemek için cambazlık yapmak sorunda kalıyor.

SABAH VE AKŞAM
ARAP SAÇI OLUYOR
Özellikle sabah ve akşam saatlerinde kelimenin tam anlamıyla tıkanan caddede hemen hemen hergün bir sorun yaşanıyor. Ya esnafla sürücüler veya iki sürücü ile yayalar karşılıklı trafik yüzünden kavga ediyorlar. Çevre esnaflar defalarca yetkilileri müracaat ettiklerini ancak hiç birisine cevap alamadıklarını belirtiyorlar. Trafik veya Belediyenin bu soruna bir çözüm bulması gerektiğini söyleyen esnaflar ve sürücüler ve çevre sakinleri bu caddede her an bir olayın yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu söylüyorlar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ