Caddede korkutan patlama

Caddede korkutan patlama

Kırıkkale'nin en işlek caddesi olan Zafer Caddesinde elektrik panosunun patlaması sonucu Kaplan Kuyumculuk ve Kurukahveciler zarar gördü.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Kırıkkale’nin önemli esnaflarından Zafer Caddesi üzerinde bulanan Kaplanlar Kuyumculuk ve Kurukahveciler elektrik panosunun patlaması sonucu maddi zarar gördü. Elektrik panosunun patlamasının ardından 2 gün işletmesinin hizmet veremediğini dile getiren Kaplanlar Kuyumculuk işletmecisi Mustafa Kaplan, “Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde işyerimizde bulanan elektrik panosuna yüksek voltaj elektrik gelmesi sonucu iş yerimizde maddi hasar meydana geldi” dedi.

İŞ YERİ ZARAR GÖRDÜ

Panonun patlaması ile birlikte Asma tavan ve vitrinin düştüğünü belirten Kaplan, “İş yerimizde maddi hasar meydana geldi. Sadece asma tavan ve vitrinimiz değil iş yerimizde bulunan televizyon, bilgisayar, vitrin camımız ve asma tavan LED laplarımız zarar gördü. İki gün iş kaybımız oldu, Kırıkkale TEDAŞ yetkililerine gerekli dilekçemizi verdik ve gerekli işlemlerin bir an önce yapılmasını istiyoruz” diye konuştu. 



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu