Caddede bir bu eksikti

Caddede bir bu eksikti

Kırıkkale?nin en ünlü caddelerinden, günde binlerce kişinin geçtiği Zafer Caddesinde çift sıra parka çözüm bulundu. Caddede araçlardan boş kalan yerleri seyyar araçların doldurması dikkat çekiyor.

KIRIKKALE?YE HAS BİR OLAY

Zafer Caddesinde yaşanan bu olay tam Kırıkkale?ye has bir olay dedirtti. Tek sıra park yapmış araçların yanına park etmiş seyyar araç görenlere adeta pes dedirtti. Sahibi tarafından caddeye bırakılmış olan aracın dakikalarca beklemesi vatandaşların da tepkisini çekti. Durumu gören çevre esnafı Tam bir Kırıkkale manzarası diyerek espri yaptı. Günde binlerce kişinin geçtiği ve çift sıra araç parkına izin verilmeyen caddede böyle bir olayın tekrarlanmaması istendi. 

YOLUNA DEVAM ETTİ

Trafik ekiplerinin de dakikalarca caddede bekleyen seyyar arabayı görmemesi dikkat çekti.  Seyyar aracın altına kaçmasın diye taş konulması da görenleri gülmekten kırdı geçirdi. Karton ve kutu toplayan aracın sürücüsünü daha sonra caddeye gelerek durumu öğrenmeye çalıştı. Esnafların tepkisi ile karşılaşan seyyar satıcı, hiç bir şey olmamış gibi söylenenlere aldırış etmeden yoluna devam etti. Vatandaşlar ise caddede tek sıra parkın devam etmesini ve bu tür korsan araçlara geçit verilmemesini istedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü