Cadde, sokak çiçek bahçesi

Cadde, sokak çiçek bahçesi

KIRIKKALE BELEDİYESİ, ŞEHRİ "YENİ NORMALE" HAZIRLIYOR

Cadde, sokak çiçek bahçesi

Kırıkkale Belediyesinde çalışmalar dur durak dinlemeden devam ediyor. Kilit parke çalışmalarının yanı sıra çiçek dikiminin de hızlandığı Kırıkkale Belediyesi, şehri “Yeni Normal Döneme” en güzel şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla belediyeye bağlı tüm birimler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Yenidoğan Mahallesi 614. Sokakta kilit parke çalışması, Atatürk Bulvarında çiçeklendirme çalışması, Alpaslan Türkeş Bulvarında orta refüj çim biçimi çalışması, Fevzi Çakmak Caddesinde yol çizim çalışması, Nur Geçitte andezit kaplama çalışmalarının yanı sıra dezenfekte çalışmalarına da aralıksız devam ediliyor.

Çalışmaların dur durak bilmeden sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Rutin olarak yapılan yol, park ve su arıza çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak her mahallemizde, her sokağımızda ihtiyaca göre çalışmalar yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz gece, gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü