Cadde ve sokaklara kadın eli değdi

Cadde ve sokaklara kadın eli değdi

KENDİ YETİŞTİRDİKLERİ ÇİÇEKLERİ KENDİLERİ DİKİP BAKIMINI DA KENDİLERİ YAPIYOR

KENDİ YETİŞTİRDİKLERİ ÇİÇEKLERİ KENDİLERİ DİKİP BAKIMINI DA KENDİLERİ YAPIYOR

Cadde ve sokaklara kadın eli değdi

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çevre düzenlemeleri kapsamında Kırıkkale´de Cadde, bulvar ve refüjlere çiçek dikimi yaptırdı. Kadın işçilerin elleriyle dikilen çiçekler, şehrin havasına ayrı bir anlam kazandırdı.

CADDE VE SOKAKLAR ONLARDAN SORULUYOR

Kırıkkale Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  yaz aylarına gelinmesiyle şehre renk katacak uygulamalara ağırlık vermeye başladı. Kentte ki cadde ve sokaklarda çevre düzenlemesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binlerce çiçek toprakla buluşturuluyor. Belediye´nin kendi alanında yetiştirilen çiçekler cadde ve refüjleri süslerken, kadın işçilerin yaptıkları çalışma büyük beğeni topladı.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Bu çalışmalarda sokaklara kadın eli değmiş oluyor. Kadınların özeni ve güzelliği diktikleri çiçeklerle caddelere, sokaklara yansıyor? diyerek işçilere teşekkür etti.

İLİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Çevreyi güzelleştirmenin asli görevlerinden biri olduğunu belirten Saygılı, ?Belediye olarak ilimizi yeşillendirmek, güzelleştirmek bizim asli görevimiz. Kış aylarında da sokaklarımızı, parklarımızı ve caddelerimizi güzelleştirmek için çalışmalar sürdürdük. Ama şimdi daha yoğun bir çalışma yapıyoruz. Bahar ve yaz sezonunda Kırıkkale´yi renklendirmek ve güzelleştirmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü