Bylock´u telefonuma başka birisi yükledi

Bylock´u telefonuma başka birisi yükledi

FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKSUZ YARGILANAN ÖĞRETMEN KENDİSİNİ SAVUNDU

FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKSUZ YARGILANAN ÖĞRETMEN KENDİSİNİ SAVUNDU

Bylock´u telefonuma başka birisi yükledi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında haklarında ayrı ayrı dava açılan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

BYLOCK KULLANDIĞI SUÇLAMASI

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada tutuksuz sanık eski öğretmen Dilek Y. ve avukatı hazır bulundu. FETÖ/PDY´ye üye olmak ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanmak suçlamasıyla yargılanan Dilek Y. savunmasında, telefonuna ByLock´u örgütün içerisinde tanıdığı Hülya isimli bir kadının yüklediğini öne sürdü.

EŞİ DE FETÖ DAVASINDAN TUTUKLU

Eşinin de FETÖ davasından tutuklu olduğunu ifade eden Dilek Y, "Benim HTS kayıtlarındaki konuşmalarımın çoğunluğu kızımın arkadaşlarının aileleri ve öğretmenleri. Diğer çıkan isimlerin çoğunu tanımıyorum. Telefonumda ByLock olduğunu ben daha önceki mahkemelerde söyledim. Eagle da çıkmış, evet. O Hülya isimli kişi telefonuma bluetooth aracılığıyla kurdu. Sürekli buradan ´Bank Asya´ya yardım yapın. Bankayı kurtaralım´ mesajları geliyordu. Ben de programı sildim." diye konuştu. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

DURUŞMA İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Aynı mahkemedeki diğer duruşmalarda da FETÖ/PDY´ye üye olmak suçundan tutuksuz yargılanan Adnan A. ve Haydar G. ile avukatları hazır bulundu. Sanıkların savunmalarını alan mahkeme heyeti, duruşmaları erteledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ