By Aspava pidenin markası

By Aspava pidenin markası

DAMAK TADININ ADRESİ, LÜKS MEKAN, KALİTELİ HİZMET

DAMAK TADININ ADRESİ, LÜKS MEKAN, KALİTELİ HİZMET

By Aspava pidenin markası

Kırıkkale´nin damak tadına farklılık getirecek ve lezzet kalitesini artıracak olan By Aspava Pide ve Kebap Salonu, düzenlenen törenle Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

By Aspava Pide ve Kebap Salonu, Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 36/A üzerinde düzenlenen görkemli törenle açıldı. İşletme sahiplerinden Gürsel Aksoy ve Burhan Güngör, Kırıkkaleli vatandaşlara kaliteli hizmeti en iyi şeklide sunmak amacıyla açtıkları işletmenin gurur ve mutluluğunu da yaşadılar.

KURDELEYİ VALİ KESTİ

Açılış törenine Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ile çok sayıda davetli katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK GÖSTERİSİ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği açılışta kurban kesilerek, dualar edildi. Daha sonra açılış kurdelesini Vali Haktankaçmaz, Milletvekili Öztürk, Belediye Başkanı Saygılı ve işletme sahiplerinden Gürsel Aksoy ile Burhan Güngör dualar eşliğinde kestiler. Açılışın ardından protokol üyelerine ve açılışa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.

ÜÇ KAT, LÜKS VE GÖRKEMLİ

Üç katlı, 100 kişilik kapasitesi, aile salonu ve nezih bir mekânda güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye başlayan By Aspava hafta içi ve hafta sonu 08.00-23.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek. İşletmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Haktankaçmaz, Aksoy ve Güngör´ü emeklerinden dolayı tebrik etti. Haktankaçmaz, bu tür işletmelerin hem ekonomiye hem de istihdama katkı sağladığını dile getirdi. İşletme sahiplerinden Aksoy ve Güngör ise, iş yerlerinin açılışına katılan tüm misafirlere teşekkür ettiler. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli de esnaf odası olarak Ahilik kültürünü yaşatan esnaf arkadaşlarına başarı ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri mekânı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı