Buyurun spor araçları sergisine

Buyurun spor araçları sergisine

Atıklar Araç Oluyor Gençlere Spor Yaptırıyor sloganıyla Kırıkkale Gençlik Merkezi ve Fatih Ortaokulu öğrencilerinin, Gençlik Liderleri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel Aydın koordinatörlüğünde hazırladığı El Yapımı Spor Araçları Sergisi” açıldı.

İLGİLİLER VE ÖĞRENCİLER KATILDI

Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karhan, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda genç katıldı.

GENÇLERİN SPOR ALIŞKANLIĞINI ARTIRMAK

Atık malzemeler kullanılarak yapılan bu sergi ile gençlerde hem spor hem de çevre bilinci farkındalığı oluşturmak hedeflendi. Sergide; atık malzemelerin geri dönüşümüyle raketler, halter, cirit, top, çekiç, gülle, dambıl, boks torbası, pota,  bilardo masası, bowling, golf ve hokey sopası gibi birçok el yapımı spor araçlarına yer verildi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ KONUSUNA DİKKAT ÇEKİLİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada “Çevre Kirliği konusunda toplumun en küçük birimi olan aileden, eğitimcilere, yerel yönetimlerden, vatandaşlara kadar toplumun her kesiminden ve her yaştan insana çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu durumda şimdi ve gelecek kuşakların temiz hava soluyabilmeleri, sağlıklı ve temiz su içebilmeleri, çocuklarımızın rahatça oynayabilmeleri için bireylerin tek tek ve örgütlü bir şekilde sorumluluklarını bilmeleri gerekmektedir diyerek çevre bilincine dikkat çekti. Ayrıca bu sergi gençlere fırsat verildiği zaman yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini en güzel bir şekilde kullanabildiklerinin kanıtıdır“ dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı