Buyurun Güreş Şölenine

Buyurun Güreş Şölenine

İlimizi Türkiye 2.Ligi Serbet Güreş Liginde temsil eden Kırıkkalegücü Spor Kulübü bugün Güreş 1.lig yolundaki ilk grup maçları için mindere çıkıyor. Müsabakaları izlemek için Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'da ilimize gelecek. Kırıkkalegücü kulü

MORALLER YERİNDE

Türkiye Güreş 2. Lig A grubunda yer alan temsilcimiz Kırıkkalegücü bugün Güreş 1.Lig’e çıkmak için ilk müsabakalarına çıkıyor. Aynı grupta yer alan İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü sporcuları ile karşılaşacak olan güreş takımımızda moraller yerinde. Bugün Başpınar Kapalı Spor salonunda yapılacak karşılaşmaları izlemek için Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’da ilimizde olacak. Yerlikaya’nın yanı sıra birçok dünya ve Avrupa Şampiyonluğu almış güreşçilerin ve Federasyon yetkililerinin ilimize geleceği belirtildi. Kırıkkalegücü kulüp başkanı Güven Gündüz Yerlikaya’nın yanı sıra Türk Güreş Vakfı Genel Başkanı eski dünya Şampiyonu Ahmet Ayık, ilimizin yetiştirdiği Avrupa Şampiyonu Güreşçisi Ercan Yıldız Dünya Şampiyonu olmuş eski milli güreşçilerimizden Bayram Şid, Bayram Özdemir, Osman Aslanbak, Tevfik Kış’ın da ilimize geleceğini ifade etti.

AVANTAJI KULLANMAK İSTİYORUZ

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz ve takım baş antrenörü aynı zamanda Güreş İl temsilcisi Salih Işıkoğlu Güreş 1.Ligine çıkmak için iddialı olduklarını ilimizde yapılan müsabakalarda avantajı yakalamak istediklerini ifade ettiler. Gündüz ve Işıkoğlu “Güreş takımı olarak iyi bir kadro oluşturduk. Takımızda şu anda 3 Avrupa Şampiyonu olmuş güreşçimiz var. Bunun yanı sıra Türkiye derecesi elde etmiş sporcularımız var. Grup maçlarında iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Kendi evimizdeki maçlarda en fazla galibiyeti alan takım olmak istiyoruz. İyi bir başlangıç yaparsak bir hafta sonra İzmir’de yapılacak olan grup maçlarını da bunun devamının geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştular.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALKACAK

Başkan Gündüz müsabakaların ücretsiz olduğunu müsabakaları izlemek isteyen sporseverler için cumhuriyet Meydanından araç kalkacağını belirterek tüm sporseverleri destek için Başpınar Kapalı Spor salonuna davet etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ