Büyükşehir modeli Kırıkkale?de

Büyükşehir modeli Kırıkkale?de

Belediyesi Koski Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen çalışmalar doğrultusunda ?Kontör yükle, suyunu kullan ?sistemi uygulamaya geçti.

AKILLI SU SAYACI

Akıllı su sayacı ciddi anlamda tasarruf sağlayacak ve kaçakları da önleyecek. Ev sahibi ve kiracı arasındaki probleme son verecek. Aynı zamanda Su da kademeye ve fatura kuyruğunda beklemeye son verecek. Bu kapsamda vatandaşlar yeni su sayaçlarını 200 TL karşılığı alabilecek.

KREDİ KARTIYLA SU ALINABİLECEK

Akıllı su sayacı hakkında bilgi veren Koski Müdürü Ali Rıza Koçoğlu ??Vatandaşlarımız hem para hem de kredi kartıyla suyunu alabilecek. Sumatik sistemimiz kurulum aşamasındadır. Belediyemizin hizmet binası önünde 3 ton ücretsiz su yükleme matiğimiz mevcut olup, ileri ki günlerde sumatik programına geçiyoruz. Toplamda 6500 akıllı kart su sayacı abonemiz vardır.

ARIZALI SAYAÇLAR TARİHE KARIŞACAK

Bu uygulama ilk olarak yeni abonelik başvurusunda olanlar ve sayacı arızalı olan abonelerimiz için uygulanacak ve ardından kademe kademe beldemizdeki tüm sayaçları bu sisteme geçireceğiz. Bu sisteme geçen abonelerimiz suyu 24 saat kontör yükleme imkânı ve kontör kart ile paraları kadar su yüklemesini sağlayacaktır.?? diye konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu